Jump to content

Sugestii generale


Shad0w

Recommended Posts

Acesta este singurul topic ce va fi folosit pentru sugestii ce nu s-ar incadra in restul topicurilor de sugestii.  Cei ce fac topicuri aiurea de mai multe ori vor primi warn.

 

Nu e nevoie de pareri despre sugestii.

 

Nu se mai fac topicuri separate pentru fiecare sugestie pentru ca majoritatea postarilor din topicuri nu au niciun rost. Am mai zis de ce pro-urile nu-si au niciun rost, majoritatea n-au citit topicul sau s-au facut ca nu vad.

 

In acest topic se vor posta doar sugestii. Orice altfel de postari vor fi sanctionate cu warn. Nu postati pro-uri / contra-uri, pareri despre sugestii, ca s-a mai propus, ca nu s-a respectat modelul, ca e deja pe server... sau orice altceva. Nu raspund la sugestii. Pentru a face ceva pe server e nevoie de timp. Incerc sa fac chestii importante ce vor ajuta majoritatea playerilor si nu chestii ce vor fi folosite de 3 playeri de pe tot serverul. Dupa ce vor fi facute chestiile importante se vor face si ceva chestii propuse de playeri.

Daca esti de acord cu o sugestie, da un rep+ la postare. E de ajuns.

 

Model postare:

 

Sugestie:

Cum crezi ca ar ajuta serverul:

 

 
  • Like 1
  • Upvote 6
Link to comment
Share on other sites

Sugestie: Posibilitatea de a cumpara level/rp-uri din /shop.


Cum crezi ca ar ajuta serverul: Probabil multi vor sa inainteze in level mai usor si nu vor/nu au rabdare sa lase AFK mult timp. Nu ar incurca liderii fiindca acestia raspund la aplicatii in functie de orele jucate si nu de level. Pe langa asta, se poate pune o limita de cumparare level, sa nu se exagereze.


Edited by Chosen
Link to comment
Share on other sites

Sugestie: Propun ca la paint sa se poată folosi comanda /rs sau /resetscore.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai tare.

 

Sugestie: Propun la businessurile de tip Tuning / PNS sa se poată pune bizfee de 2000$ max

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar creste productia bizurilor.

Edited by Golden Official.
Link to comment
Share on other sites

Sugestie: Pe GREEN un player are nevoie de 60 de zile pentru a primi co-lider la o factiune, iar pentru a aplica pt lider ai nevoie de 30 de zile. Unde e logica? Trebuie sa se faca ceva in privinta asta.

 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai ar avea o logica, de ce ai nevoie de 60 de zile pt co-lider insa poti avea lider la 30 de zile?

Link to comment
Share on other sites

Stiu ca inca nu s-a bagat noul udpate cu rank up automat cand membru unei factiuni ajunge la zilele necesare, dar dupa parerea mea ai putea face sa le apara lideriilor o bulina verde cand un membru x a are zilele necesare de rank up si asa ar fi mai usor, spun asta pentru a nu scoate inactivitatea, parerea mea este ca inactivitatea e mai utila decat sa faci raport saptamana urmatoare daca nu ai facut in saptamana asta sau ceva gen. E doar parerea mea, dar nu cred ca ar fi ok ca orice membru sa ajunga la rank 5 cand are un comportament neadecvat.

Edited by SpinyOCB
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Sugestie:

-propun blocarea comenzilor generale din facțiuni (gen /news, /su, /givelicence, ș.a.m.d) atunci când un cont este blocat.

 

Cum crezi că va ajuta serverul?

-spre exemplu, dacă un cont din News reporters ar fii spart, "noul proprietar" și-ar face de cap și ar începe să dea /news-uri cu reclame, injurii iar contul ar fii banat, fără ca unicul proprietar să știe. Aceeași situație ar fi și în police și în restul facțiunilor, se poate abuza dacă contul este spart.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Sugestie: Atunci cand cineva dă rob, proprietarul care detine casa unde are cp-urile sa primeasca banii pe care cel care a dat rob-ul ii primeste


Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mai ok, astfel casele ar putea produce mai mult.


 


Sugestie: Atunci cand cineva dă rob, proprietarul care detine business-u de unde a dat /rob să primească suma de bani pe care o primeste cel care a dat rob la finalul rob-ului.


Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mai ok, astfel business-urile ar putea produce mai mult.


 


Sugestie: Atunci cand un player livreaza o pizza la o casa, detinatorul casei sa primeasca aceasi suma de bani pe care o primesti si cel care a livrat pizza.


Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mai ok, astfel casele ar putea produce mai mult.


 


Daca v-au plăcut ideeile mele, nu ezitați să apăsați pe butonul de +1!

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Sugestie: Propun ca atunci cand faci job-ul 'Bus Driver' sa te poti da jos din masina fara ca checkpoint-urile sa fie resetate si sa trebuiasca sa iei cursa de la capat. E urat sa mori in timp ce ai gen 50/59 checkpoint-uri, iar apoi sa trebuiasca sa te duci inapoi in LS si sa iei munca de la capat.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai ok pentru playeri sa se poata da jos ca sa ia hp, sa nu stea cu gandul 'vai, nu am hp, o sa mor si nu apuc sa termin cursa'. Am patit si eu asta si chiar e naspa si frustrant.

!!!  Inca o sugestie pentru job-ul 'Bus Driver' ar fi ca soferii Bus-ului sa poata seta pretul biletului la 5-10k. Mi se pare foarte ieftin ca pentru 3k pe care un player ii plateste pentru un bilet sa fie plimbat 30 minute, cat tine o tura de Bus. 5-10k ar fi mai ok, sa mai castige si soferii ceva in plus fata de checkpoint-urile pe care le termina.

Cum crezi ca ar ajuta serverul : Ar spori activitatea celor de la Bus, si cand ai ramane pe jos ar fi mai multi soferi de Bus in apropiere, si ai putea sa dai g la ei, in schimbul unui bilet care vine de la $1 pana la 10,000. (10k)

 

Sugestie : Propun ca pentru playerii carora le place job-ul 'Garbage Man' foarte mult, sa fie adaugate cateva Trashmaster(Masini de gunoi) in zona orasului Los Santos, de preferat unde era fostul job Trucker, deoarece playerilor carora le place acest job le este greu sa mearga din orasul in care sunt pana in capatul orasului Las Venturas. Cum au fost adaugate Pizza Boy-uri in SF si job-ul Pizza Boy, la fel si cum au fost adaugate tiruri in LV, asa se pot adauga si cateva masini de tipul Trashmaster, sau chiar jobul 'Garbage Man in Los Santos, unde era job-ul Trucker inainte.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai playerii nu s-ar mai chinuii atat sa ajunga in capatul orasului LV, plus ca multi dupa ce termina o tura de colectat gunoaie, mai vor sa mai faca acel job si masina lor este distrusa si astfel trebuie sa se duca din nou in capatul LV-ului pentru a lua alta masina buna, si tot asa, sper ca ati inteles ideea.

 

Daca v-au placut ideile mele pentru aceste job-uri, nu ezitati sa dati un +1, multumesc.

Edited by Albert7
  • Upvote 7
Link to comment
Share on other sites

1# Sugestie: Sa se adauge pe panel urmatorul lucru:r1ANI71.png


Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi foarte interesant si foarte complex panel-ul.


 


2# Sugestie: Atunci cand deti o casa sa o poti mobila cum doresti tu cu o anumita comanda.


Daca va place nu ezitati a apasati butonul +1.


  • Like 1
  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.