Jump to content

Reclamatie lider viciu


Qiuu

Recommended Posts

Nick-ul tau: Qiu

Level-ul detinut: 19

Nick-ul celui reclamat: viciu

O descriere a situatiei: 1.Am facut post prietenului sau Manciulea, iar viciu nu ia dat FW sau o pedeapsa care o merita.

2. Ma face nab pe un chat public :

Dovezi: http://bugged.ro/topic/98-fbi-reclamatii-agenti/page-31

Sunt de parere ca nu a procedat corect + limbaj de mahala.

Halal leader sau helper.

Link to comment
Share on other sites

1. Esti nab.

2. Manciulea e un baiat cu, care nu am avut probleme mari, mi'a explicat ce ai facut si sunt sigur ca nu m'a mintit, DM ai facut pe mine ieri pana te'am demis dupa care ai stricat si eventul lui uzzy, pe mine m'ai omorat de vreo 3 ori iar pe el la fel, il pot aduce aici sa confirme deci ce sa ma astept de la tine?

3. Iti place sa enervezi politistii, manciulea te'a avertizat sa ii dai pace dar tu la cat esti de disperat nu am la ce sa ma astept: http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimage ]/image/plakmz4sb/

http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimage ]/image/t3owvofhl/

 

Manciulea s'a ales cu un AV.

Link to comment
Share on other sites

Nu l-am atacat ! deci nu avea de ce sa imi dea W, trebuia sa sune la un PD daca nu ii place cum conduc si sa imi ia permisul.

Mare si lat in regulament: "FBI nu se ocupa de circulatie" si nu o da in altele cu eventul stricat, mi-am primit pedeapsa. am fost demis, ce vrei mai mult?

Link to comment
Share on other sites

viciu, aici luam decizii e baza de dovezi si nu de vorbe si incredere. Manciulea. primeste un FW iar tu un 1/3 warn la lider.

esti lider de atata timp, avem asteptari mai mari de la tine.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.