Qiuu Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Nick-ul tau: QiuLevel-ul detinut: 19Nick-ul celui reclamat: viciuO descriere a situatiei: 1.Am facut post prietenului sau Manciulea, iar viciu nu ia dat FW sau o pedeapsa care o merita. 2. Ma face nab pe un chat public : Dovezi: http://bugged.ro/topic/98-fbi-reclamatii-agenti/page-31 Sunt de parere ca nu a procedat corect + limbaj de mahala. Halal leader sau helper. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciu Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 1. Esti nab. 2. Manciulea e un baiat cu, care nu am avut probleme mari, mi'a explicat ce ai facut si sunt sigur ca nu m'a mintit, DM ai facut pe mine ieri pana te'am demis dupa care ai stricat si eventul lui uzzy, pe mine m'ai omorat de vreo 3 ori iar pe el la fel, il pot aduce aici sa confirme deci ce sa ma astept de la tine? 3. Iti place sa enervezi politistii, manciulea te'a avertizat sa ii dai pace dar tu la cat esti de disperat nu am la ce sa ma astept: http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimage ]/image/plakmz4sb/ http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimage ]/image/t3owvofhl/ Manciulea s'a ales cu un AV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qiuu Posted March 4, 2013 Author Share Posted March 4, 2013 Nu l-am atacat ! deci nu avea de ce sa imi dea W, trebuia sa sune la un PD daca nu ii place cum conduc si sa imi ia permisul. Mare si lat in regulament: "FBI nu se ocupa de circulatie" si nu o da in altele cu eventul stricat, mi-am primit pedeapsa. am fost demis, ce vrei mai mult? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciu Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Ti'a dat cumva wanted pentru condus neregulamentar? Nu devia de la subiect, sti bine ce ai facut dar nu recunosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qiuu Posted March 4, 2013 Author Share Posted March 4, 2013 Ce am facut ma??? arata-mi SS nu ca stiu ce am facut, ca nu am facut nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WeeeeeDs Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Pro ... Pana si la reclamatia lui sinner nu ai reactionat in nici un fel . Cand iti va da 21jump screen in care sinner il ataca sau este somat sa se preadea si nu o face atunci sa spui ca a procedat corect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manciulea. Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 qiu tu teai atacat acuma ca ai luat wanr pt limbaj rezultat din reclamatia mea dute si plimba ursu ai gresit si PUNCT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibi Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 viciu, aici luam decizii e baza de dovezi si nu de vorbe si incredere. Manciulea. primeste un FW iar tu un 1/3 warn la lider. esti lider de atata timp, avem asteptari mai mari de la tine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.