zerofallen Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 -Nickname: DARWiN. Level: 10 Ore jucate: 188 Poza cu invitatia: Profilul de pe panel (link): http://greenpanel.bugged.ro/profile/DARWiN. Sanctiuni (poza de pe 'greenpanel.bugged.ro/lp'): Cateva realizari pe server/ forum: Pe server am detinut functia de co-lider in Italian Mafia, iar pe forum nu am avut realizari. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Mai joc CS:GO. De ce vrei sa intri in clan: Deoarece este un clan respectat si ma inteleg bine cu majoritatea membrilor. Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: Da, am mai facut parte din AIM. Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Justin, Piky, Tataie Planuri de viitor pe server: Sa ajung lider la una dintre mafiile de pe server Ai mai facut parte din clanul [AIM]? Daca da, de ce ai iesit?: Da, am iesit pe motivul Wipe. Informatii din viata reala Prenume: Gabriel Varsta reala: 15 ani Descrie-te in minim 15 cuvinte: Salut, numele meu este Gabriel, am 15 ani si sunt din Târgu Jiu. Sunt o fire responsabila, foarte bine calculată si organizată. Îmi place sa ies cu prietenii si sa joc sa:mp. Ce gen de muzica asculti?: Da, Trap, Manele si Rap. Ce hobbyuri ai?: Am ca hobbyuri Photoshopul, sa ma joc pe calculator, sa ma joc fotbal, handball, etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiXERbomba Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 F.H ok si esti cat de cat activ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VinDieseL. Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 (edited) Ai gresit link-ul de la profilul de pe Panel. Dar in rest, pe tine te avantajeaza faptul ca ai fost CO-lider in Italian Mafia. Edited February 10, 2017 by KuweiT.9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robberty Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 Ai FH decent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad Husman Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 ACCEPTAT! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts