Jump to content

[Respins]Aplicatie [.BurN] = xxDavYd321xx [Level 21]

XxDavYd321xX
 Share

Recommended Posts

★ Nume real : David.
★ Nickname pe server : xxDavYd321xx
★ Link de la profilul contului (panel) : http://bluepanel.bug...le/XxDavYd321xX
★ Varsta reala : Am 16 ani.
★ Realizari pe server : 20kk in banca si casa mea.
★ Descrie-te in cateva cuvinte : Am simtul umorului dezvoltat, sunt un copil cu capul pe umeri si cu viitor asigurat, imi place sa joc jocuri RPG si sa ies cu prietenii pe-afara.
★ Pe cine cunosti din clan? : Am un var in clan si multi alti viitori prieteni.
★ Ce planuri de viitor ai pe server? : Sa imi creez un FH si sa fac niste banuti acolo.
★ Ce sanctiuni ai avut pe cont pana in prezent? : DM , dar astea l-am facut doar pentru a avea din nou [0/3 Warns].

★ De ce iti doresti sa faci parte din clan? : Pentru ca in [.BurN] sunt membrii seriosi, de treaba, respectuosi, voi aplica cat de rapid se poate si nu voi jigni sau insulta niciun membru orice s-ar intampla, BurN mi se pare cel mai frumos clan si ar trebuie sa fie pe locul [1#] pentru ca are cei mai buni membrii.
Va rog, sa ma iertati daca v-am gresit cu ceva. Chiar nu am vrut, stiti voi la cine ma refer. Eu vreau sa fie pace si liniste si sa fim ca o familie, daca voi fii acceptat.
VA MULTUMESC.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.