Banek19. Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 (edited) Informatii legate de SA:MP: Nickname: Browler.Level: 22Ore jucate: 346Poza cu invitatia: http://imgur.com/a/azQodProfilul de pe panel (link):http://greenpanel.bugged.ro/profile/Browler.Sanctiuni (poza de pe 'greenpanel.bugged.ro/lp'): http://greenpanel.bugged.ro/lp n-am.Ce realizari ai avut pe server?: Zilele pe care le-am avut in factiuni.Ce jocuri mai joci ?: CS 1.6 si CS GODe ce vrei sa intri in clan?: Deoarece este un clan cu o conducere foarte buna si cu membrii de treaba si as dori sa fac parte din acest clan.Din ce clan ai mai facut parte pana acum? De ce ai iesit din acesta?: Seraphim Family nu l-am parasit a fost desfintat.. AIM deoarece nu erau seriosi.. Capone. nu erau activi si am intrat pentru ca erau niste prieteni. Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelegi. TroJaNu4U / SeaN / Neva etc. Ce planuri de viitor ai pe acest server?: Pai sa stau cat mai mult in Paramedic si sa iau toate factiuniile la rand. Informatii legate de viata reala:Prenume: BogdanVarsta reala: 18Descrie-te in minim 10 cuvinte: Sunt un baiat cu bun simt, tin la glume, am ce 7 ani de acasa in timpul liber imi place sa ies cu prietenii la o caterinca sau la distractii.Ce hobbyuri ai? Practic fotbal si imi place foarte mult offroad. Iti place muzica? Ce genuri preferi?: Da imi place, ascult des TRAP Edited February 10, 2017 by BrowlerJr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mjollnir Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 , meriti o sansa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TroJaNu4U Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 baiat de treaba, meriti o sansa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dalbnc Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 baiat de treaba, meriti o sansa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0zZeN Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 , meriti o sansa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CashFlow Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 (edited) , meriti o sansa. Edited February 10, 2017 by CashFlow Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wenser Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 Sa zicem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pety. Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 Meriti sa faci parte din acest clan Link to comment Share on other sites More sharing options...
N1ck Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 Sa zicem. Îndeplinește cerintele Link to comment Share on other sites More sharing options...
TzLulu Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 N-ai poza cu lp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TzDodo Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 N-ai poza cu lp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poolls Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts