.Heron. Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 ✪ Nume: Caila Mircea✪ Varsta (reala): 16 ani.✪ Sex (M/F): M.✪ Tara de provenienta: Romania.✪ Orasul in care locuiesti: Targu Mures. ✪ Care sunt hobby-urile tale?: Imi place sa ma plimb cu bicicleta si sa merg la sala. ✪ Ce muzica preferi sa asculti? In general ascult rap si trap. ✪ Esti la scoala/liceu?: Da, sunt la liceu, clasa a IX - a, profil Stiinte ale Naturii intensiv engleza. ✪ Cum te-ai descrie doar in 3 cuvinte: Harnic, descurcaret si curajos. ✪ Nickname: Heron ✪ Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Ma numesc Caila Mircea si locuiesc in Targu Mures. Sunt o fire glumeata. Nu suport glumele exagerate sau de prost gust. In timpul liber ma joc SA:MP, ma joc pe PS4, ma duc la sala si ma plimb cu bicicleta.✪ Link catre profilul din panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Heron✪ Sanctiuni recente (+ motiv / doar cele recente): http://imgur.com/a/NLKLT✪ De ce doresti sa intri aici si nu in alta parte? Cu ce este mai special acest clan fata de altele?: As vrea sa ma alatur acestui clan deoarece este cel mai bun clan de pe server. Este un clan bine pus la punct si foarte organizat. Toti membrii sunt seriosi si mentin prestigiul acestui clan. Am ales acest clan deoarece imi place colectivul acestui clan. ✪ Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care?: Da, am mai facut parte din ThisMeans Revolutin, West Gangsters si Phalanx. ✪ Enumera cativa membrii din clan cu care te intelegi: Nu ii cunosc prea bine pe mebrii clanului, dar as vrea sa ma imprietenesc cu ei, as fi foarte bucuros sa fiu acceptat in clan si sa fac cunostinta cu toti. ✪ De ce ai iesit din ultimul clan?: Inca fac parte din clanul ThisMeans Revolution, dar daca o sa fiu acceptat in acest clan o sa parasesc clanul curent. ✪ Exista un membru din clan cu care nu te intelegi?: Nu.✪ Esti constient ca cel mai important lucru in acest clan este loialitatea si respectul fata de el si de membrii?: Sunt constient de acest lucru. ✪ Ai luat la cunostinta cele precizate in topicul "Regulament & Rank-Up & Informatii"?: Da, am luat la cunostinta. ✪ Ai aruncat o privire si peste celelalte topicuri? Ar putea sa iti fie de folos: Da, am citi toate topicurile acestui clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MESTER Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 Daca ai clan, trebuie sa iesi din el, dar iti dau o sansa pentru ca ai FH si esti veche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L003 Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 (edited) ai deja un clan, reborn of angels nu este clan de rezerva edit +off topic se vede ce regulament ai citit Edited February 10, 2017 by REBORNED L0003 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoboGGaby Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 ai deja un clan, reborn of angels nu este clan de rezerva Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Heron. Posted February 10, 2017 Author Share Posted February 10, 2017 Am părăsit clanul, puteți verifica pe panel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helios Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 (edited) Free-chat aiurea, se vede că ești un nub care a cumpărat contul și vrea să intre intr-un clan bun, păcat că n-ai șanse. Edited February 10, 2017 by Helios Reborned Link to comment Share on other sites More sharing options...
C R I U S Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 Free-chat aiurea, se vede că ești un nub care a cumpărat contul și vrea să intre intr-un clan bun, păcat că n-ai șanse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM.Andrei Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 Free-chat aiurea, se vede că ești un nub care a cumpărat contul și vrea să intre intr-un clan bun, păcat că n-ai șanse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaDey Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts