TaviXZarraX Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 (edited) Nick: R0UNNN1K7Tip(avatar/semnătură/logo): semnaturaStock(obligatoriu): Text: SF Bikers King of SF #2017Detalii: toti membrii de aici: http://greenpanel.bugged.ro/group/members/20Detalii despre text: In loc de Over sa fie Over.Phanter, la co-lideri sa fie adaugati: Rimzo / Hoffner / OV3R Te-ai asigurat ca ai minim 100 de posturi pe forum?: DaOfer foarte multa reputatie ( +1 ). Eu si cu membrii va vom acorda, spor.Daca puteti decuap si lipi si aceasta poza e perfect Edited February 10, 2017 by TaviXZarraX 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yuuri Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 @@TaviXZarraX,Uite am incercat si eu cv, vezi daca iti place. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex.Bugged Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 @@TaviXZarraX, Am PSD in caz ca vrei sa modific ceva. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXdaniel20Xx Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 @@TaviXZarraX, Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaviXZarraX Posted February 10, 2017 Author Share Posted February 10, 2017 @@TaviXZarraX, Uite am incercat si eu cv, vezi daca iti place. Frumusica. @@TaviXZarraX, Am PSD in caz ca vrei sa modific ceva. Vezi pm si daca poti sa adaugi poza cu turfs / staff ( lead / co ) cum este in lucrarea de mai sus. @@TaviXZarraX, Cat de cat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex.Bugged Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 @@TaviXZarraX, http://imgur.com/a/YKzXv Iti alegi tu una, am sters psd-u din greseala si am refacut dinou, nu mi-a placut, am sters si am facut dinou si tot asa de vreo 5 ori :D Eu zic ca a doua e mai ok, vezi tu. Imi spui daca nu e bine in PM. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Munteanu Razvan Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bykent Gaming Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 La cererea ta nu s-a mai raspuns de mai mult de 24 de ore. ~Locked. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts