Jump to content

Cerere - AIM - Heron [Respins]

.Heron.
 Share

Recommended Posts

NFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Caila Mircea.
Varsta: 16 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte):
Ma numesc Caila Mircea si locuiesc in Targu Mures. Sunt o fire glumeata. Nu suport glumele exagerate sau de prost gust. In timpul liber ma joc SA:MP, ma joc pe PS4, ma duc la sala si ma plimb cu bicicleta.

Locatia(Oras): Targu Mures.

Ce gen de muzica asculti? trap si rap.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : Heron
Nivel : 41.
Nume folosite anterior: Maniakx si WeedM
Vechime pe server: Joc din 18.02.2014
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu am avut ban niciodata.

Poza cu invitatie:http://imgur.com/a/KmzWJ

Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/Heron
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu am avut nicio altercatie cu niciun membru al clanului.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Am mai fost in Phalanx si ThisMeans Revolution.

Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Da, am mai facut parte din AIM acum ceva vreme dar am fost dat afara pentru inactivitate deoarece am facut o pauza de SA:MP.
Ce alte jocuri mai joci?: Ma joc pe PS4 FIFA 17 si Overwatch.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Ma inteleg bine cu LuisSs.

Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10.

Experienta DM [ ()/10]: 8.

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: myrceat11 - skype
De ce iti doresti sa faci parte din clan? :
As vrea sa ma alatur acestui clan deoarece este cel mai bun clan de pe server. Este un clan bine pus la punct si foarte organizat. Toti membrii sunt seriosi si mentin prestigiul acestui clan. Am ales acest clan deoarece imi place colectivul acestui clan.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Pot ajuta clanul prin seriozitatea mea

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Desigur.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.