Shawir Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Nickname: Shawir Serverul pe care joci: Orange Bugged De ce ai ales sa joci pe bugged.ro?: M-a atras cel mai tare comunitatea asta dintre toate. Cum ai aflat de bugged.ro?: Stiam de bugged de cand s-a lansat prima data RED, am si jucat o perioada. Ai jucat pe vreun alt server? Daca da, ce nu ti-a placut la acel server?: Am jucat, da, mi-a placut totul dar owner-ul a decis ca este vremea sa il inchida. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: TAXI LS/LV, vreau sa intru aici ca sa imi fac raport-ul linistit, nu sa stau in PD sau alte departamente sa stau sa primesc 10 reclamatii pe seara. Cati ani ai si unde locuiesti?: Am 20 de ani si locuiesc in Bucuresti. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Da, sunt student in anul 2. Care este serialul tau preferat?: Suits Ce alte jocuri joci?: CS:GO, World of Warcraft, Paladins, Football Manager 2016 Ai altceva de adaugat?: Va salut pe toti ! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marian Zisu Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Welcome Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Penalu Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Welcome Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts