Cata Pui Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Salut,l deoarece mai orice copil are acces la un root pentru "flud" as vrea sa imi dati o protectie free si buna anti-ddos pentru server-ul meu si cu un mic tutorial,multumesc mult! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roby Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Nu prea găsești, caută un Fs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cata Pui Posted February 11, 2017 Author Share Posted February 11, 2017 am gasit unu dar e nasol ca la ping 200 iti da kick ..... este bun a dat un "prieten" flood si nu a picat dar am gasit de unde sa editez aia cu ping-ul si daca ii dau compilare imi da 1 erroare si imi sterge amx-ul.... daca vr sa te uiti prin el uite-l: http://www.fileshare.ro/e3172475100 pune-l pe virus total daca nu ai incredere nici eu nu am avut! https://www.virustotal.com/en/url/4550064c2fadb99dadc59d58c58eda275693fd254ce7e906961af23fa2ad15a1/analysis/1486803633/ daca vr umbla tu cu pawno in filescript la sv protection si in loc de ping 200 pune 1000 acolo, daca ar merge ar fii bine! Poate am eu o problema la pawno.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roby Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 am gasit unu dar e nasol ca la ping 200 iti da kick ..... este bun a dat un "prieten" flood si nu a picat dar am gasit de unde sa editez aia cu ping-ul si daca ii dau compilare imi da 1 erroare si imi sterge amx-ul.... daca vr sa te uiti prin el uite-l: http://www.fileshare.ro/e3172475100 pune-l pe virus total daca nu ai incredere nici eu nu am avut! https://www.virustotal.com/en/url/4550064c2fadb99dadc59d58c58eda275693fd254ce7e906961af23fa2ad15a1/analysis/1486803633/ daca vr umbla tu cu pawno in filescript la sv protection si in loc de ping 200 pune 1000 acolo, daca ar merge ar fii bine! Poate am eu o problema la pawno.... Da aici eroarea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cata Pui Posted February 11, 2017 Author Share Posted February 11, 2017 C:\Users\Joculete\Desktop\sv protect\filterscripts\ProtectServer.pwn(10) : fatal error 100: cannot read from file: "cartman#_protection" Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase 1 Error. Asta e.... eroarea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zooky. Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 In primul rand, o protectie anti-ddos gratis si buna nu exista. In al doilea rand, un filterscript nu o sa te ajute vreodata cu asta. DDoS-ul practic trimite pachete la un server, nu la un gamemode. Asa ca trebuie sa-ti protejezi VPS-ul de flood, nu gamemode-ul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel Valentin Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 (edited) In primul rand, o protectie anti-ddos gratis si buna nu exista. In al doilea rand, un filterscript nu o sa te ajute vreodata cu asta. DDoS-ul practic trimite pachete la un server, nu la un gamemode. Asa ca trebuie sa-ti protejezi VPS-ul de flood, nu gamemode-ul. Nu cred ca are nici un vps, un mic 'scripter' care vrea sa fure si el ceva conturi pe localhost... un vps nu pica asa usor. Vad ca a primit si ban, sa dea cineva tc. Edited February 17, 2017 by Tizu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kingsley Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 (edited) Nu cred ca are nici un vps, un mic 'scripter' care vrea sa fure si el ceva conturi pe localhost... un vps nu pica asa usor. Vad ca a primit si ban, sa dea cineva tc. Ahh ce vremuri, cand furam conturile prietenilor prin 2012-2013 =)))) Cea mai buna metoda ever :) Acum, dupa parerea mea cea mai buna solutie "anti-ddos" (ca actualii hackeri hibrid de la noi o folosesc, si ma refer la dialog-bug) este mysql_escape_string (nu numai atat, dar te scapa si de sql injection) Edited February 17, 2017 by Kingsley Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrImA Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 (edited) Ahh ce vremuri, cand furam conturile prietenilor prin 2012-2013 =)))) Cea mai buna metoda ever :) Acum, dupa parerea mea cea mai buna solutie "anti-ddos" (ca actualii hackeri hibrid de la noi o folosesc, si ma refer la dialog-bug) este mysql_escape_string (nu numai atat, dar te scapa si de sql injection) Cum ai vrea sa folosesti mysql_real_string_escape ca o protectie anti-ddos? Te auzi ce zici? Si sql injection nu e bug la dialog, nici nu prea i-as spune "bug". Se poate folosi la mai multe, nu neaparat la dialog sau neaparat pe sa-mp. Edited February 17, 2017 by Stuber Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kingsley Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 (edited) Cum ai vrea sa folosesti mysql_real_string_escape ca o protectie anti-ddos? Te auzi ce zici? Si sql injection nu e bug la dialog, nici nu prea i-as spune "bug". Se poate folosi la mai multe, nu neaparat la dialog sau neaparat pe sa-mp. In primul rand intentionat am pus intre ghilimele. Am considerat faptul ca folosirea a dialog-bug inseamna pentru multi copilasi hackeri / owneri de server ca dau un atac ddos sau primesc unul. Nu stiu daca ma intelegi. Recunosc ca e vina mea ca m-am exprimat putin mai gresit, nu aveai de unde sa te prinzi. Si nu. Sql injection nu e bug la dialog. Dialog-bug e un bug prin care poti sa "floodezi" un server de samp. Deci automat e cu totul ceva diferit de sql injection. Insa au aceeasi cauza, caracterul '%' Edited February 17, 2017 by Kingsley Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts