DanielN Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Nickname:Mozak Level:31 Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont?:Nu Ore jucate:1028 Poza cu invitatia:http://imgur.com/a/QodyB Profilul de pe panel (link):http://bluepanel.bugged.ro/profile/Mozak Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel):http://imgur.com/64hbJ5Y Cateva realizari pe server/ forum:Rank 5-ul, dar actual zilele pe care le am acumulat in LVPD dar si orele jucate. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP:Mai joc League of Legends si Metin 2. De ce vrei sa intri in clan:Deoarece este un clan serios. Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea?:Am mai facut parte din [AIM] Care a fost ultimul clan din care ai iesit? Spune motivul pentru care l-ai parasit.:Am iesit din [AIM], deoarece conducerea a decis sa dea wipe membrilor cu rank 1-2-3. Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?:Nu, nu am mai facut parte. Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?:Da, am verificat si nu sunt. Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi:Neji, Wolly. Planuri de viitor pe server?:Sa stau cat mai multe zile in factiunea actuala. Informatii legate de viata reala: Prenume:Razvan-Mihai. Varsta reala:16 Nationalitate:Romana Descrie-te in minim 15 cuvinte:Un baiat educat, care stie sa se poarte cu bun simt, dornic sa isi faca prietenii noi si sa coopereze Ce gen de muzica asculti?De toate Ce hobbyuri ai? Samp-ul, muzica si formula 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KL.Bogdan Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 (edited) Contra, cu un rank 5 nu cred ca meriti sa intri in acest clan. Edited February 11, 2017 by TL.Bogdan Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanielN Posted February 11, 2017 Author Share Posted February 11, 2017 Contra, cu un rank 5 nu cred ca meriti sa intri in acest clan. Urmeaza sa iau r5 iar peste cateva zile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raul Dragos Florin Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Contra, cu un rank 5 nu cred ca meriti sa intri in acest clan. Si off topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edwuard09 Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Si off topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAHAOS Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Neutru. Ai doar un rank 5 în FH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianS. Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Neutru. Ai doar un rank 5 în FH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danezuL Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Un rank 5 nu este suficient pentru a putea intra in acest clan, mai ales ca nu sunt atat de multe locuri libere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YoLLoKoV Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Pentru off-topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
King.Transporter Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Un rank 5 nu este suficient pentru a putea intra in acest clan, mai ales ca nu sunt atat de multe locuri libere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MsD2008 Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Ai acumulat peste 2 voturi contra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts