Criticalcaly Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Informatii legate de SA:MP: Nickname:CriticalCali Level:52 fac 53! Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont?:Nu, decat eu joc pe cont! Ore jucate:1030! Poza cu invitatia:http://imgur.com/a/oziGr Profilul de pe panel (link):http://bluepanel.bugged.ro/profile/CriticalCali Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel):http://imgur.com/6DwfYa7 Cateva realizari pe server/ forum:1. 121 De zile ca Co-Lider. 2. Nu m-am gandit niciodata ca pot face rank 5 intr-o mafie deoarece multi pe care ii vedeam aveam maxim rank 2-3 si dadeau /quitgroup, poate pentru altii nu este o realizare mare sa fac rank 5 intr-o mafie, dar pentru mine da. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP:Nu m-ai joc alte jocuri. De ce vrei sa intri in clan:Deoarece este un clan foarte respectat pe server unde nu se vorbeste 'Vulgar' nu se face 'Deathmatch (DM)' pe membrii clanului. M-ai vreau sa aplic la acest clan deoarece membrii clanului se comporta foarte civilizat cu orcine. Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea?Da, am m-ai facut parte din clanurile facute de playerii de pe server. Care a fost ultimul clan din care ai iesit? Spune motivul pentru care l-ai parasit.Nu m-ai stiu exact numele clanului din care am facut parte ultima data. Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?Nu, nu am mai facut dar mi-as dori sa fac parte. Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?Da, am verificat si nu sunt. Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi:Momentan nu ma inteleg cu nici un membruu dar nici nu am ceva cu nici un membru al clanului si nici nu as vrea sa am ceva cu cineva vr-o data, sau cu alti playeri. Planuri de viitor pe server?Nu m-am gandi la cine stie ce m-am propus doar sa-mi fac un 'Faction Histori' cat m-ai frumos. Informatii legate de viata reala: Prenume:Geore. Varsta reala:Am varsta de 17 ani. Nationalitate:Roman. Descrie-te in minim 15 cuvinte:Sunt un baiat cu capul pe umeri cu cei 7 ani de acasa, nu imi place sa ma bag aiurea in dicuriile altora, nu imi place sa ma cert cu cineva din contra imi place sa-mi fac prieteni noi. Imi place sa fac o gluma cand trebuie si cu cine trebuie, nu imi plac persoanele care cauta cearta aiurea, de obicei caut sa evit chestii de genul acesta. Cam atat am avut de spus despre mine in mare, in rest las pe altii sa ma descrie. Ce gen de muzica asculti?Imi place orce gen de muzica. Ce hobbyuri ai?Sa imi petrec timpul liber la PC si sa ies cu prietenii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KL.Bogdan Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Contra, Fh dezordonat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raul Dragos Florin Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Contra, Fh dezordonat. La level 52 sa ai 1030 ore jucate? Am level 30 si am 1066 ore jucate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Criticalcaly Posted February 11, 2017 Author Share Posted February 11, 2017 (edited) Ok, am inteles pe unii dintre voi va deranjeaza foarte mult levelul. Iar pentru unii SA:MP-ul a devenit un mod de veata. Multumesc orcum! Aaa si la motive ai copiat contra de la Bogda! Hal de membrii. Edited February 11, 2017 by .CriticalCali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAHAOS Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Contra. Ai făcut off-topic, plus văd ca nu ai un comportament ok. FH dezordonat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianS. Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Contra, Fh dezordonat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danezuL Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Off-topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
YoLLoKoV Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Off-topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
King.Transporter Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Limbaj de mahala Contul este vandut de ceva timp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venomm Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Off-topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawrence Official Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Limbaj de mahala Contul este vandut de ceva timp Link to comment Share on other sites More sharing options...
MsD2008 Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Ai acumulat peste 2 voturi contra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts