Andmon Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Informatii legate de SA:MP: Nickname: Kelvin Level: 50. Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont?: Nu. Ore jucate: 2220. Poza cu invitatia: http://imgur.com/a/aipUq Profilul de pe panel (link): bluepanel.bugged.ro/profile/Kelvin Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel): https://www.youtube.com/watch?v=cj19DDkrE_k&feature=youtu.be Cateva realizari pe server/ forum: Nu am. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Mai joc CS:GO si ETS2. De ce vrei sa intri in clan: Deoarece am foarte multi prieteni in acesta si este un clan respectat pe server. Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea? Da, am mai facut parte din [RA], BurN, Golden Army si multe altele. Care a fost ultimul clan din care ai iesit? Spune motivul pentru care l-ai parasit.: Ultimul clan a fost BurN. Nu ma simteam foarte bine. Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Da, am mai facut parte. Am fost dat afara din cauza comportamentului meu. Tin sa precizez ca M-am schimbat. Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da. Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Darwin, GaByXXL, GabrielCR7, Azwater si multi altii. Planuri de viitor pe server? Nu stiu, sa fac cat mai multe rank 5-uri in FH si sa ma distrez. Informatii legate de viata reala: Prenume: Laurentiu. Varsta reala: Am 14 ani. Nationalitate: Sunt Roman. Descrie-te in minim 15 cuvinte: Sunt un baiat de treaba, cu simtul umorului si glumet. Imi timpul liber imi place sa ascult muzica sau sa ies cu prietenii pe afara. Ce gen de muzica asculti? Ascult Rap, Hip-Hop. Mai demult ascultam si manele dar acum am observat ca nu intelegi nimic din ele. Ce hobbyuri ai?: Imi place sa merg la munte in vacante si sa fotografiez peisaje panoramice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaTeR Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 un coleg de treaba, activ, si nu se baga in probleme sau certuri, meriti o sansa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 (edited) Edited February 11, 2017 by Tm.Madalin10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KL.Bogdan Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Contra, nu ai ce cauta in clan, dupa cate probleme mi-ai facut. SI in plus ai mai fost in clan si ai fost data fara pentru comportament. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raul Dragos Florin Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Ai motivele mai sus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KL.Bogdan Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YoLLoKoV Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 (edited) Edited February 11, 2017 by YoLLoKoVTL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexBadea17 Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
King.Transporter Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Ai motivele mai sus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A S L Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Ai motivele mai sus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KODAK. Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Ai motivele mai sus de la colegi mei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MsD2008 Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Ai acumulat peste 2 voturi contra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts