Jump to content

[Respins] Aplicatie The Legends - Kelvin - Rank 5 LVPD, R4 Taxi LV, Rank 5 NR, Rank 5 F.B.i, Rank 3 H.A, Rank 3 S.i LV (Aactual) si 2220 ore jucate.

Andmon
 Share

Recommended Posts

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: Kelvin

Level: 50.

Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont?: Nu.

Ore jucate: 2220.

Poza cu invitatia: http://imgur.com/a/aipUq

Profilul de pe panel (link): bluepanel.bugged.ro/profile/Kelvin

Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel): https://www.youtube.com/watch?v=cj19DDkrE_k&feature=youtu.be

Cateva realizari pe server/ forum: Nu am.

Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Mai joc CS:GO si ETS2.

De ce vrei sa intri in clan: Deoarece am foarte multi prieteni in acesta si este un clan respectat pe server.

Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea? Da, am mai facut parte din [RA], BurN, Golden Army si multe altele.

Care a fost ultimul clan din care ai iesit? Spune motivul pentru care l-ai parasit.: Ultimul clan a fost BurN. Nu ma simteam foarte bine.

Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Da, am mai facut parte. Am fost dat afara din cauza comportamentului meu. Tin sa precizez ca M-am schimbat.

Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da.

Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Darwin, GaByXXL, GabrielCR7, Azwater si multi altii.

Planuri de viitor pe server? Nu stiu, sa fac cat mai multe rank 5-uri in FH si sa ma distrez.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Laurentiu.

Varsta reala: Am 14 ani.

Nationalitate: Sunt Roman.

Descrie-te in minim 15 cuvinte: Sunt un baiat de treaba, cu simtul umorului si glumet. Imi timpul liber imi place sa ascult muzica sau sa ies cu prietenii pe afara.

Ce gen de muzica asculti? Ascult Rap, Hip-Hop. Mai demult ascultam si manele dar acum am observat ca nu intelegi nimic din ele.

Ce hobbyuri ai?: Imi place sa merg la munte in vacante si sa fotografiez peisaje panoramice.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.