DoruRO Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Nume: Doru.✪ Varsta (reala): 15, aproape 16.✪ Sex (M/F): Masculin✪ Tara de provenienta: Romania.✪ Orasul in care locuiesti: Bucuresti. ✪ Care sunt hobby-urile tale?: Innotul. ✪ Ce muzica preferi sa asculti? Hip Hop - Rap. ✪ Esti la scoala/liceu?: Da. ✪ Cum te-ai descrie doar in 3 cuvinte: Un baiat cuminte. ✪ Nickname: Cimitirica ✪ Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Sunt un copil respectuos si cuminte, eu cred ca aceste 2 puncte sunt esentiale in viata. Imi place innotul si din acest sport fac o rutina zilnica, sunt o fire serioasa, dar fac si glume cu limita bunului simt✪ Link catre profilul din panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Cimitirica✪ Sanctiuni recente (+ motiv / doar cele recente): Recente nu am.✪ De ce doresti sa intri aici si nu in alta parte? Cu ce este mai special acest clan fata de altele?: Am avut prieteni in acest clan, este un clan oragnizat si cu potential. ✪ Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care?: Nu am stat intr-un clan mai mult de 2 zile, nu mi-au placut in ele, erau plini de copii de 10 ani.✪ De ce ai iesit din ultimul clan?: In ultimul clan eram doar eu activ, nu aveam cu cine vorbi. ✪ Enumera cativa membrii din clan cu care te intelegi: Nu cunosc pe nimeni. ✪ Exista un membru din clan cu care nu te intelegi?: Nu cunosc pe nimeni din acest clan.✪ Esti constient ca cel mai important lucru in acest clan este loialitatea si respectul fata de el si de membrii?: Da. ✪ Ai luat la cunostinta cele precizate in topicul "Regulament & Rank-Up & Informatii"?: Da. ✪ Ai aruncat o privire si peste celelalte topicuri? Ar putea sa iti fie de folos: Da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani21 Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 level mic , ore putine, fh la inceput. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Walter Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 level mic , ore putine, fh la inceput. nu acceptam noobi in clan Link to comment Share on other sites More sharing options...
S I N K O D E Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 nu acceptam noobi in clan Dacă șefu ăsta mic așa zice, așa să fie.. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joint Angel Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 nu acceptam noobi in clan Link to comment Share on other sites More sharing options...
C R I U S Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 level mic , ore putine, fh la inceput. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoboGGaby Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 level mic , ore putine, fh la inceput. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xGabor99 Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 level mic , ore putine, fh la inceput. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafyr78 Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 level mic , ore putine, fh la inceput. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabian Cojocaru Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Ore puține, FH nu ai.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaDey Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts