Jump to content

[Respins]Aplicatie .BurN - xThunder.

ThuN.
 Share

Recommended Posts

★ Nume real: Adrian 

★ Nickname pe server: xThunder.

★ Link de la profilul contului (panel): http://bluepanel.bugged.ro/profile/xThunder.

★ Varsta reala: Am 15 ani.

★ Realizari pe server: Nu pot spune că am realizări din moment ce sunt civil cu teste picate la câteva facţiuni :). Cele mai mari realizări sunt prietenii şi averea.

★ Descrie-te in cateva cuvinte: Mă numesc Adrian şi sunt din Cluj-Napoca. Sunt un băiat de treabă, cu cei 7 ani de acasă, inteligent, glumeţ, dar când vine vorba de lucruri serioase, las gluma la o parte. Timpul liber mi-l petrec jucându-mă SA:MP sau ieşind afară cu prietenii. Îmi plac animalele de companie, în special câinii. Îmi place să urmăresc filme de acţiune, horror, sau de comedie.

★ Pe cine cunosti din clan?: FL0R1NEL şi Butter.

★ Ce planuri de viitor ai pe server?: Pe viitor, vreau să-mi fac un Faction History frumos şi să-mi măresc averea.

★ Ce sanctiuni ai avut pe cont pana in prezent?: În general jail admin, şi în trecut un ban din cauza warn-urilor, dar nu se va mai repeta.

★ De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Îmi doresc să fac parte din clan, deoarece este unul din cele mai mari clanuri de pe server, un clan serios, cu membri de treabă şi respectaţi pe server.

Edited by xThunder

giphy.gifPutine ore la levelul pe care il ai!

Y2DzoBB.gif

[]FloriN Bugged

6TTUWUg.gif?1

source.gif

Edited by 1FloriN1

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.