Jump to content

Cerere [AIM] - eSportsKosova [RESPINS]

eSportsKosova
 Share

Recommended Posts

Informatii legate de SA:MP

-Nickname:eSportsKosova

Level:Detin level 22.
Ore jucate:Aproximativ 430 ore.
Poza cu invitatia:http://imgur.com/a/YPJ7h
Sanctiuni (poza de pe 'greenpanel.bugged.ro/lp'):http://imgur.com/a/eCNy7
Cateva realizari pe server/ forum:  Chiar daca nu are legatura cu aceasta comunitate, trebuie sa precizez faptul ca in paralel am o comunitate destul de dezvoltata cu multe servere SA-MP, CS etc, iar realizari pe acest server, din pacate, nu am ajuns inca sa aspir la cele de tip (Helper / Lider)
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: In momentul de fata nu mai joc alte jocuri in afara de acesta.
De ce vrei sa intri in clan: Deoarece in trecut am detinut Rank 5 in acest clan, stiu absolut toti membrii si imi doresc sa ajung din nou la acea performanta.
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: Desigur - Ultras Hooligans (Rank 6), AIM - in jur de 70 zile in total si alte experiente usoare de rank 1 cel mult 2.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: JUSTINLAW, piKy, Nothing, KillerMachine, dar si multi altii.
Planuri de viitor pe server: Doresc sa ajung in scurt timp la functia de Helper, chiar daca detin un FH foarte slab, voi da Clear Faction History si voi incepe un nou 'trecut'.
Ai mai facut parte din clanul [AIM]? Daca da, de ce ai iesit?: WIPE!

Informatii din viata reala

Prenume:Andy Catalin
Varsta reala:17
Descrie-te in minim 15 cuvinte:Sunt o fire sociabila, adept al sportului. Practic fotbalul de la o varsta foarte frageda, iar in paralel sunt si arbitru.
Ce gen de muzica asculti?:Manele desigur.
Ce hobbyuri ai?:Fotbalul, Biliardul impreuna cu prietenii, etc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.