Jump to content

Cerere-Security Agency- Ardei_Yute[Respins]

KennT.
 Share

Recommended Posts

Nume:Sebastian

Varsta:16 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte):
Salut, ma numesc Sebastian si am 16 ani. Sunt un baiat modest, muncitor, glumet, dar serios când vine vorba de munca. Imi place sa spun ca sunt un baiat organizat si care stie ce vrea de la viata, sunt capabil de multe, atent la detalii si stiu sa-mi fac prieteni repede, dar si persoane care nu ma agreaza. Sunt un tip competitiv, care stie ce inseamna prietenie si ce inseamna echipa, nu-mi las niciodata prietenii sau echipa la greu, nu renunt niciodata, indiferent de problema. Sunt un baiat cu care poti vorbii orice si care iti aduce macar odata zambetul pe buze, in orice situatie. Cam atat despre mine, daca a mai ramas ceva, descoperiti voi singuri. Multumesc!

Locatia(Oras):Mangalia.

Ce gen de muzica asculti?Manele/Rap/Trap.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick :Ardei_Yute
Nivel :17
Nume folosite anterior:Nu am avut.
Vechime pe server:
2016-10-23 21:45:42
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Da,pentru 3/3 warn's.

Poza cu invitatie:http://imgur.com/a/ZaOR5

Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/Ardei_Yute
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru KGB?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu, nu am altercati cu nimeni din clan.

Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care):Da, am mai fost in clanul "Life. / _LS / Ace. / SHAF / ect.

Ai mai fost in clanul KGB?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu, nu am mai fost.
Ce alte jocuri mai joci?: Counter-Strike 1.6 si Legue of Legends.
Cu cine te intelegi cel mai bine din KGB?:Nu prea am cine stie ce relatii de prietenie cu membrii din clanul KGB dar parerea mea este ca daca voi avea ocazia sa fiu acceptat in clan voi fi prieten cu toti membrii clanului.

Experienta SA-MP [ () / 10 ]:10

Edited by Ardei_Yute

giphy.gif

Daca stam sa comparam aplicatia pentru factiune ( link cu cea pentru clan, avem mici dubii.

Acolo spui ca te numesti Sebastian, iar aici George.

Acolo spui ca locuiesti in Mangalia, iar aici in Galati.

Noi ce sa credem?

Edited by AppLe-FTW

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.