KennT. Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 (edited) Nume:Sebastian Varsta:16 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte):Salut, ma numesc Sebastian si am 16 ani. Sunt un baiat modest, muncitor, glumet, dar serios când vine vorba de munca. Imi place sa spun ca sunt un baiat organizat si care stie ce vrea de la viata, sunt capabil de multe, atent la detalii si stiu sa-mi fac prieteni repede, dar si persoane care nu ma agreaza. Sunt un tip competitiv, care stie ce inseamna prietenie si ce inseamna echipa, nu-mi las niciodata prietenii sau echipa la greu, nu renunt niciodata, indiferent de problema. Sunt un baiat cu care poti vorbii orice si care iti aduce macar odata zambetul pe buze, in orice situatie. Cam atat despre mine, daca a mai ramas ceva, descoperiti voi singuri. Multumesc! Locatia(Oras):Mangalia. Ce gen de muzica asculti?Manele/Rap/Trap. STATISTICI ONLINE: San Andreas - Multiplayer:Nick :Ardei_YuteNivel :17Nume folosite anterior:Nu am avut.Vechime pe server:2016-10-23 21:45:42Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Da,pentru 3/3 warn's. Poza cu invitatie:http://imgur.com/a/ZaOR5 Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/Ardei_YuteAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru KGB?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu, nu am altercati cu nimeni din clan. Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care):Da, am mai fost in clanul "Life. / _LS / Ace. / SHAF / ect. Ai mai fost in clanul KGB?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu, nu am mai fost.Ce alte jocuri mai joci?: Counter-Strike 1.6 si Legue of Legends.Cu cine te intelegi cel mai bine din KGB?:Nu prea am cine stie ce relatii de prietenie cu membrii din clanul KGB dar parerea mea este ca daca voi avea ocazia sa fiu acceptat in clan voi fi prieten cu toti membrii clanului. Experienta SA-MP [ () / 10 ]:10 Edited February 11, 2017 by Ardei_Yute Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Oanta Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tocitu Florin Augustin Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 (edited) CONTRA, CONT CUMPARAT! Edited February 11, 2017 by TiSWEN.RECHINUL Link to comment Share on other sites More sharing options...
KennT. Posted February 11, 2017 Author Share Posted February 11, 2017 (edited) Retrag aplicatia.. Puteti da T/C Edited February 11, 2017 by Ardei_Yute Link to comment Share on other sites More sharing options...
On3ShoT. Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 (edited) Daca stam sa comparam aplicatia pentru factiune ( link ) cu cea pentru clan, avem mici dubii. Acolo spui ca te numesti Sebastian, iar aici George. Acolo spui ca locuiesti in Mangalia, iar aici in Galati. Noi ce sa credem? Edited February 11, 2017 by AppLe-FTW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Awwr Florin Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 neutru Link to comment Share on other sites More sharing options...
G3oo Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 respins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts