Joint Angel Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Informatii legate de SA:MP: Nickname: Joint Level: 40 Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont?: Nu, nu mai joaca nimeni de pe IP-ul meu, in schimb mai intru rareori pe contul unui prieten foarte bun cand nu poate acesta ajunge la sedinta. Ore jucate: 2342 Poza cu invitatia: http://imgur.com/lrrW0dn Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Joint Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel): http://imgur.com/pIXMEst Cateva realizari pe server/ forum: Prietenii au fost intotdeauna cei mai importanti pentru mine. Micile 'realizari' care au venit pe parcursul timpului sunt orele jucate, Faction History-ul, care, zic eu, este relativ ok si activitatea mea. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: CS:GO rareori, in rest, nimic. De ce vrei sa intri in clan: Deoarece imi place colectivul acestuia, cum am spus si mai jos, am mai facut parte din el, undeva la 100 de zile si pot spune ca am apucat sa-i cunosc pe fiecare in parte destul de bine incat sa-mi dau seama ca aici mi-e locul. Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea? Bineinteles ca am mai fost in alte clanuri. Pai, in primul rand in acesta, [RA], .Si si _Cross. Nu are rost sa enumar altele, ar fi inutil. Care a fost ultimul clan din care ai iesit? Spune motivul pentru care l-ai parasit. Ultimul clan a fost [RA], n-a fost doar un motiv. In decursul a 20-30 de zile am intampinat multe probleme cu majoritatea membrilor de acolo. Nu se tinea cont de colectiv, fiecare facea ce-l taia capul, nu aveam o organizare. Nu este prima oara cand am vrut sa ies din acesta, am mai avut cateva 'incercari', dar certurile recente au pus capac. Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Da, am mai fost in acesta. Nu am avut nici un motiv pentru a-l parasi, pur si simplu am iesit pentru a ajuta un prieten care abia-si facuse clan, insa vreau sa ma intorc. Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da, am verificat si nu, nu sunt. Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Nu am vreo tangenta cu vreun membru, insa pot spune ca ma inteleg mai bine cu danutz11, Romica, Darwin, Venomm7 si colegii din factiunea actuala. Planuri de viitor pe server? Intentionez sa-mi pastrez activitatea sau, de ce nu, s-o maresc, sa fac cat mai multe zile in Hitman Agency, pe viitor as vrea sa iau lider la aceasta iar restul vor veni in timp. Informatii legate de viata reala: Prenume: Andrei Varsta reala: 18 ani Nationalitate: Roman Descrie-te in minim 15 cuvinte: Sunt o fire calma, respectuoasa, care stie sa se impuna prin respect. Inca de la o varsta frageda am invatat tot ce tine de bunele maniere, pe care le aplic mereu cand am ocazia. Imi plac glumele, dar in limita bunului simt. Nu caut certuri, imi place lucrul in echipa, dar de cele mai multe ori prefer sa fac pe cont propriu, pentru a nu fi sanctionat de greselile celorlalti. Ce gen de muzica asculti? Nu am un gen anume de muzica pe care sa-l ascult mai mult. Ascult orice imi incanta urechea. Ce hobbyuri ai? Practic box de cativa ani buni, in rest nu am timp de mari lucruri. Sunt in anul I la facultate iar acest lucru necesita destul de mult timp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawrence Official Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 - De la mine ai un PRO, nu te cunosc, nu am avut niciodată tangenţe cu tine. După părerea mea, meriţi să fii în acest clan, ai un FH ok, ai si ceva ore jucate acumulate pe server si din ce am citit in aplicaţia ta ai o mentalitate foarte ok, de la mine ai un mare PRO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAHAOS Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Pro. Fh / ore / level ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianS. Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 (edited) De la mine ai un PRO, nu te cunosc dar ai un FH foarte frumos, orele sunt bune, meriti sa faci parte din acest clan. Edited February 11, 2017 by TL.AdrianS Link to comment Share on other sites More sharing options...
KL.Bogdan Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Contra, ai mai fost in clan si ai iesit pentru comportament. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toniko19. Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Pe lângă orele si FH-ul tău, ai un comportament ce mă face să-ti acord acest vot. Cât despre iesirea ta din clan, nu-mi aduc aminte să fi scos pentru comportament. Link to comment Share on other sites More sharing options...
King.Transporter Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 - De la mine ai un PRO, nu te cunosc, nu am avut niciodată tangenţe cu tine. După părerea mea, meriţi să fii în acest clan, ai un FH ok, ai si ceva ore jucate acumulate pe server si din ce am citit in aplicaţia ta ai o mentalitate foarte ok, de la mine ai un mare PRO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venomm Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raul Dragos Florin Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 - De la mine ai un PRO, nu te cunosc, nu am avut niciodată tangenţe cu tine. După părerea mea, meriţi să fii în acest clan, ai un FH ok, ai si ceva ore jucate acumulate pe server si din ce am citit in aplicaţia ta ai o mentalitate foarte ok, de la mine ai un mare PRO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eDn Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 - De la mine ai un PRO, nu te cunosc, nu am avut niciodată tangenţe cu tine. După părerea mea, meriţi să fii în acest clan, ai un FH ok, ai si ceva ore jucate acumulate pe server si din ce am citit in aplicaţia ta ai o mentalitate foarte ok, de la mine ai un mare PRO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLLUSiON. Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Ai mai fost in clan si ai iesit, asta e multa sansa pe care o primesti aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts