KStyle Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Nick: KStyle Tip(avatar/semnătură/logo):Semnatura. Stock(obligatoriu):http://i.imgur.com/d8xZMbO.png Text:Vreau sa fie ca in acea imagine doar ca textul de jos sa fie 'Rank 2 News Reporters', fara '(tester)', iar deasupra sa fie numele meu. Si normal, 'www.bugged.ro' sub 'Rank 2 News Reporters'. Detalii:In imagine sa fie skin-ul pe care-l port, il puteti gasi pe panel, iar pe langa skin in loc de galben sa fie tot acel mov deschis ca la nume. In rest, cam atat, astept sa vad ce primesc si va multumesc pentru munca depusa. Voi da si un +1 aceluia care imi va face cea mai frumoasa lucrare. Detalii despre text:In loc de galben imi doresc sa fie un mov deschis, gen hidden 136. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex.Bugged Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Ai nevoie de minim 100 de post-uri pe forum pentru a face o cerere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bykent Gaming Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Ai nevoie de minim 100 de post-uri pe forum pentru a face o cerere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts