Jump to content

[RESPINS]Aplicaţie - West Gangsters - []RaDuCu- Rank 5 Taxi SF, Rank 5 LSPD, Rank 5 S.I LV.

RaducuCR7
 Share

Recommended Posts

Informaţii din viaţa reală

Nume:Radu.

Ce vârsta ai?:14 ani.

Ce hobby-uri ai?:Fotbalul.

Ce gen de muzică asculţi?:Ascult orce muzica.

Descrie-te în minim 25 de cuvinte:Ma numesc Radu, am 14 ani si locuiesc in Oradea. Sunt o fire calma, un baiat muncitor si cu spirit de echipa, cu o minte agera si cu simtul umorului. Imi place sa imi petrec timpul liber alaturi de prietenii mei pentru a rade in primul rand si desigur, pentru a ne distra. Cand vine vorba de ceva serios, sunt o persoana cu capul pe umeri si imi vad de treaba pana la final. Traiesc pe principiul "Nu lasa pe azi ce poti face maine!". Ma integrez foarte repede intr-un colectiv si sunt foarte sociabil. Aceasta a fost mica mea descriere, sper ca nu v-am plictisit.

Informaţii SA-MP

Nickname:[]RaDuCu

Level:18.

Sancţiuni avute (ban-uri, jail-uri, mute etc):Am avut un warn: []RaDuCu received a warn from Geodox, reason: Oferire mita pentru a retrage o reclamatie

Profilul de pe panel (link):http://bluepanel.bugged.ro/profile/[]RaDuCu

Poză cu invitaţia:http://i.imgur.com/YVuAtcg.png

Care este ultimul clan din care ai făcut parte?:[47].

De ce l-ai părăsit?:Pentru ca m-a enervat un player din clanul ala.

Ce planuri de viitor ai pe server?:Nu am planuri.

De ce ai decis să aplici în acest clan şi nu în alt clan?:Pentru ca este unul foarte organizat si am prieteni in acest clan.

De ce vrei să faci parte din acest clan?: Pentru ca am multi prieteni in acest clan.

Cu care dintre membrii te înţelegi foarte bine?:BeSwift12, DevaBeast.

Ai avut tangenţe cu membrii clanului? Dacă da, cu care dintre aceştia?:Nu.

Edited by RaDuCu..

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.