C O D I Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 ★ Nume real: Codrin. ★ Nickname pe server: Codi ★ Link de la profilul contului (panel): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Codi ★ Varsta reala: 16 ani. ★ Realizari pe server: Prietenii si fh, sa zicem. ★ Descrie-te in cateva cuvinte: Sunt o fire sociabila, amuzanta, prietenoasa dar si responsabila. Stiu cum sa-mi tratez oamenii din jurul meu, stiu sa apreciez ce am, dar cel mai important ma simt fericit intre prietenii mei. Nu caut niciodata certuri si nici nu caut sa neindreptatesc pe cineva. Imi place sa progresez in domeniul in care muncesc, cat si in viata de zi cu zi. ★ Pe cine cunosti din clan?: Wormytza, Myra, Dexter, mai multi nu stau sa enumar pe toti. ★ Ce planuri de viitor ai pe server?: Momentan nu am ''planuri de viitor''. Las timpul sa decida viitorul meu. ★ Ce sanctiuni ai avut pe cont pana in prezent?: Ultima sanctiune a fost un mute pentru limbaj pe data de 30-12-2016 si un warn tot pentru limbaj din pacate pe data de 17-12-2016. ★ De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Am multi prieteni aici, membrii de nota 10 cu bunele maniere si un staff matur, bine organizat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myra Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 <333 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1remus Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
r3d Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 misto fh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furnik Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.biTu Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlodyMann. Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 Pro, imi place fh-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bitza1993 Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 Contacteaza un co-lider sau liderul pentru a primi cinvite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts