Curacao. Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 (edited) Nickname: Curaçao. Serverul pe care joci: Orange.BuGGeD.Ro De ce ai ales sa joci pe bugged.ro?: Pentru că aici joacă toți prietenii mei, pe parcurs voi avea mai multe motive, insă cred că este foarte bine organizată de are atâtia playeri. Cum ai aflat de bugged.ro?: De la un prieten pe nume aKay. Ai jucat pe vreun alt server? Daca da, ce nu ti-a placut la acel server?: Nu am mai jucat. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: Momentan nu m-am gândit, probabil voi intra in Taxi Company. Cati ani ai si unde locuiesti?: Am 14 ani, locuiesc in orașul Petroșani din județul Hunedoara. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Sunt elev, in clasa VIII. Care este serialul tau preferat?: TW ( Teen Wolf ). Ce alte jocuri joci?: Counter Strike Global Offensive, îmi găsiți contul pe profilul meu. Ai altceva de adaugat?: Sper să mă integrez bine printre voi și să ne înțelegem foarte bine. Edited February 12, 2017 by Curacao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TroJaNu4U Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Welcome! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts