DanielN Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 ✪ Nume: Ma numesc Baciu Razvan-Mihai.✪ Varsta (reala): Am 16 ani.✪ Sex (M/F): M✪ Tara de provenienta: Romania.✪ Orasul in care locuiesti:Hunedoara. ✪ Care sunt hobby-urile tale?:Muzica si jocurile ✪ Ce muzica preferi sa asculti? De toate. ✪ Esti la scoala/liceu?:Liceu ✪ Cum te-ai descrie doar in 3 cuvinte:Serios, prietenos, politicos. ✪ Nickname: Mozak ✪ Descrie-te in minim 20 de cuvinte:Sunt un baiat educat, care stie sa se poarte, am cei 7 ani de acasa, sunt dornic sa imi fac prietenii noi si sa ma inteleg bine cu ei.✪ Link catre profilul din panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Mozak✪ Sanctiuni recente (+ motiv / doar cele recente): Ultima sanctiune a fost un kick.✪ De ce doresti sa intri aici si nu in alta parte? Cu ce este mai special acest clan fata de altele?: Pentru ca acest clan are doar oamenii faini si imi doresc sa intru si eu. ✪ Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care?:Am mai fost in [AIM]✪ De ce ai iesit din ultimul clan?: S-a dat WIPE. ✪ Enumera cativa membrii din clan cu care te intelegi: Sincer, nu prea am prietenii 'in-game, doar vreo 3 dar nu sunt in acest clan' ✪ Exista un membru din clan cu care nu te intelegi?: Nu, dar vreau sa ma inteleg cu toti.✪ Esti constient ca cel mai important lucru in acest clan este loialitatea si respectul fata de el si de membrii?: Desigur! ✪ Ai luat la cunostinta cele precizate in topicul "Regulament & Rank-Up & Informatii"?: Da! ✪ Ai aruncat o privire si peste celelalte topicuri? Ar putea sa iti fie de folos:Da, m-am uitat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
S I N K O D E Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Contra - aplicatie slaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabian Cojocaru Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Aplicația lasă de dorit, este foarte slabă și nici româna nu este punctul tău forte. Dacă îți dădeai silința să faci o aplicație mai bună sau cel puțin scrisă corect, aveai pro de la mine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mandor Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Aplicația lasă de dorit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Florian Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Aplicația lasă de dorit, este foarte slabă și nici româna nu este punctul tău forte. Dacă îți dădeai silința să faci o aplicație mai bună sau cel puțin scrisă corect, aveai pro de la mine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
C R I U S Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Aplicația lasă de dorit, este foarte slabă și nici româna nu este punctul tău forte. Dacă îți dădeai silința să faci o aplicație mai bună sau cel puțin scrisă corect, aveai pro de la mine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torque Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Aplicația lasă de dorit, este foarte slabă și nici româna nu este punctul tău forte. Dacă îți dădeai silința să faci o aplicație mai bună sau cel puțin scrisă corect, aveai pro de la mine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.clau. Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Aplicația lasă de dorit, este foarte slabă și nici româna nu este punctul tău forte. Dacă îți dădeai silința să faci o aplicație mai bună sau cel puțin scrisă corect, aveai pro de la mine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Collapse Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Conform regulamentului, RESPINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts