fernandofernando10 Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 (edited) Informatii legate de SA:MP: Nickname: Ph1L. Level: 40. Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont?: Nu , numai joaca nimeni . Ore jucate: 2507 Poza cu invitatia:Click. Profilul de pe panel (link):Click. Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel):http://imgur.com/a/3AKkX Cateva realizari pe server/ forum: Prietenii si orele jucate . Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP:Nu joc nimic , doar SA:MP . De ce vrei sa intri in clan:Doresc sa intru in acest clan fiindca am observat ca este un clan foarte activ si cu membrii foarte seriosi si care te ajuta la nevoie . Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea? Am mai facut parte din clanul _007 , West Wangsters si Reborn Of Angeles . Care a fost ultimul clan din care ai iesit? Spune motivul pentru care l-ai parasit.Ultimu clan al meu a fost Reborn Of Angels , l-am parasit din motive personale . Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?Nu , nu am mai facut parte din acest clan . Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?Desigur , nu sunt . Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi:Daeso , Romia,Olimpik ,xXdaniel20Xx,Zece_Centi ,RaZZvaN,GhosT,ShaHmeN,YoLLoKoV,Alexs si altii . Planuri de viitor pe server?Momentan nu am planurii,vreau sa fac ce-l putin 150zile in School Instructors . Informatii legate de viata reala: Prenume: Fernando . Varsta reala:Am varsta de 21 ani. Nationalitate:Romana. Descrie-te in minim 15 cuvinte: Ma numesc Fernando, am varsta de 21 ani si locuiesc in Ploiesti. Sunt un tip sociabil, rabdator si cu simtul umorului. In timpul liber imi place sa ies pe afara cu prietenii facand diverse activitati. Ce gen de muzica asculti? Ascult orce. Ce hobbyuri ai?Fotbalul. Edited February 12, 2017 by Ph1L Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZZvaN. Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Pro. Meriti sa faci parte din acest clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeejayMoshu Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Meriti sa intri in acest clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amphyis Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Când apăs pe link-ul de la last-punish mă trimite la sancţiunile mele, rezolvă şi după voi schimba votul dacă nu ai sancţiuni grave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raul Dragos Florin Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Deşi la poza cu sancțiunile, poate erau mai multe, ar fi fost mai bine să faci o poză cu Bandicam sau ceva. Și la faza cu anii, de ce ai scris așa ,, Varsta reala: Am varsta de 21 ani. Nationalitate:Romana. Descrie-te in minim 15 cuvinte: Ma numesc Fernando, am varsta de 20 ani si locuiesc in Ploiesti. ,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edwuard09 Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Meriti sa intri in acest clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YoLLoKoV Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 (edited) Meriti sa faci parte din acest clan. Edited February 12, 2017 by YoLLoKoVTL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A S L Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Pune toate sanctiunile, nu doar pe care iti convine tie, daca te uiti atent mai sunt sanctiuni in jos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanz Kanz Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Pune toate sanctiunile, nu doar pe care iti convine tie, daca te uiti atent mai sunt sanctiuni in jos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLLUSiON. Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts