Jump to content

New server - Updates

Seraphim Alastair
 Share

Recommended Posts

Salutare Bugged!

Astazi eu cu Arnold am inceput sa lucram la un gamemode inceput de la 0 pe includes, si as vrea ca si voi sa vedeti tot ce o sa adaugam la el, toate updates si sistemele care o s ruleze pe acest gamemode.

In acest topic am sa postez toate updates care le fac (poze, video) unele sisteme o sa va fie cunoscute, altele mai putin.. desi nu vreau sa copii gamemode-ul facut de shad0w si am sa schimb multe sisteme sau am sa adaug ceva in +.. am sa incerc sa-l fac cat mai dynamic posibil.

In acest topic eu cu Arnold am sa postez update-urile facute pe server, daca aveti ideii ce putem sa adaugam la gamemode, lasa-ti un reply si am sa incerc tot posibilul sa il adaug desigur daca o sa consider ca e esential.

Multumesc astept pareri! :)

#Daca considerati ca acest topic este inutil, un moderator global are dreptul sa-l stearga.

• Upvote 3

Imi place ideea de dinamic. Si oricum nu Shad0w a inventat aceasta idee. A fi dinamic nu inseamna doar ca masinile sa poata fii modificate din joc sau factiunile, ori joburile.

Voi nu stiti cat de dinamic este modul de joc al lui Shad0w. Pana si cp-urile de la truck sau garbage pot fi modificate direct din joc. Cu siguranta in ro nimeni nu e obisnuit cu aceasta idee (ma refer in a face astfel de sisteme / doar editurile de la vortex in general dispun de asa ceva). Dar daca ati activa pe .com sau macar v-ati uita pe acest website macar la un gm o sa observati ca e ceva frecvent dinamismul asta.

In fine, e okey ca incercati sa faceti ceva de la 0 in detrimentul bullshit-urilor gen bigzone. Va urez succes.

nu copiati bugged pls*

Imi place ideea de dinamic. Si oricum nu Shad0w a inventat aceasta idee. A fi dinamic nu inseamna doar ca masinile sa poata fii modificate din joc sau factiunile, ori joburile.

Voi nu stiti cat de dinamic este modul de joc al lui Shad0w. Pana si cp-urile de la truck sau garbage pot fi modificate direct din joc. Cu siguranta in ro nimeni nu e obisnuit cu aceasta idee (ma refer in a face astfel de sisteme / doar editurile de la vortex in general dispun de asa ceva). Dar daca ati activa pe .com sau macar v-ati uita pe acest website macar la un gm o sa observati ca e ceva frecvent dinamismul asta.

In fine, e okey ca incercati sa faceti ceva de la 0 in detrimentul bullshit-urilor gen bigzone. Va urez succes.

nu copiati bugged pls*

Gamemode-ul este de la 0, si giftbox-ul il vrem cat de dinamic posibil, sa poti seta punctele premium la o sumă etc. Mulțumim de încurajare, nu vom copia BuGGeD-ul, avem câteva sisteme diferite de GM BuGGeD. Avem și GM-ul Vortex, prima dată Raizzen spunea să îl folosim dar am zis că nu, facem ceva de la 0 și rămâne de la 0. Și am inceput.

SUCCES

POATE FACI UN SISTEM DE CARTOFI PRAJITI PT MN

O să fac și un sistem de cartofi, special pentru tine!

O idee ar fi sa fie un sistem de obiecte ascunse ca al lui s4uriK dar "asemanator" BuGGeD.

P.S: Succes cu GaMeMoDe-ul!

Este un sistem easy cu obiectele ascunse, acest sistem va fii dinamic sută la sută. Să poți creea cadouri cu /createobject <id> <price> sau să poți să pice diferite chestii, gen cuțit, sniper etc.

Succes frate. :3

Mersi șefule, cu GM-ul tău (the best), am învățat să scriptez foarte mult. :333

Mulțumim tuturor pentru sugestii / comentarii.

*Așteptăm mai multe sugestii.*

Edited by The Legend Arnold

Multumesc baieti! Multumesc SKIM si ceilalti.

Nu, nu am intentia sa copii sistemele bugged, pot face ceva asemanator, dar nu fix bugged. 

Imi place foarte mult la Bugged sistemele dinamice, "giftbox, jobs, groups,masinile..." astea o sa le fac si la mine.. am avut intentia de la bun inceput sa fac totul dynamic.. sa nu mai intru in .pwn sa stau 10 minute sa caut linia si tot asa... sau sa umblu cu coordinatele din save.. 

MULTUMESC INCA ODAT DE APRECIERI!

#Update v0.0.1 - Mici updates!

- A fost adaugat un sistem de register/login simplu (in lucru)
- A fost adaugata comanda /flymode.
- Acum poti aprinde farurile masinii pe tasta CTRL.
- A fost definite variabilile pentru admini , level.
- A fost adaugat stock pentru a trimite mesaje la admini.
- Acum se stocheaza functia de admin, helper, level ... 
- Adaugate comenzi de admin 1 si 2 .
- A fost implimentat sistem de dual language (EN/RO)
- Au fost adaugate comenzile /ro si /en pentru a iti schimba limba dorita pe server.
- A fost adaugata comanda /engine.
- A fost adaugata comanda /vspawn pentru admini 1+.

#Database

- A fost adaugat in tabelul `users` - Admin, Helper si Level.

POATE IN V2 PUI SI TU CA MI AI FACUT SISTEM DE CARTOFI

-sistem de register/login mai complex
bla 
bla
bla
//
Sistem cartofi prajiti pt Alin.

Glumesc :))

Sistemul de cartofi va fii testat / creeat in versiunea V3 cel mai probabil, mai intai facem chestile de bază.  :D  :samp:  :exclamation:

Glumesc, fără off-topic te rog, fă o propunere.

#Update v0.0.1 - Mici updates!

- A fost adaugat un sistem de register/login simplu (in lucru)
- A fost adaugata comanda /flymode.
- Acum poti aprinde farurile masinii pe tasta CTRL.
- A fost definite variabilile pentru admini , level.
- A fost adaugat stock pentru a trimite mesaje la admini.
- Acum se stocheaza functia de admin, helper, level ... 
- Adaugate comenzi de admin 1 si 2 .
- A fost implimentat sistem de dual language (EN/RO)
- Au fost adaugate comenzile /ro si /en pentru a iti schimba limba dorita pe server.
- A fost adaugata comanda /engine.
- A fost adaugata comanda /vspawn pentru admini 1+.

#Database

Un mic update by Arnold:

*- Comanda /flymode a avut un bug, comanda a fost rescrisa.
*- A fost creeat un sistem de /shop, încă este în lucru, am adăugat câteva chestii pentru test să vedem dacă se stochează.
*- Joburile / factiune isi va arata aparitia.

Sistemul de cartofi va fii testat / creeat in versiunea V3 cel mai probabil, mai intai facem chestile de bază.  :D  :samp:  :exclamation:

Glumesc, fără off-topic te rog, fă o propunere.

Un mic update by Arnold:

*- Comanda /flymode a avut un bug, comanda a fost rescrisa.
*- A fost creeat un sistem de /shop, încă este în lucru, am adăugat câteva chestii pentru test să vedem dacă se stochează.
*- Joburile / factiune isi va arata aparitia.

DA, dar ar fi mai fain poze ceva sau lasati surpriza ? :)

OFF:Sistem de facut cola pentru mine faceti, nu?

ON:Succes in continuare cu proiectul.

Dacă vrei tu, îti fac.

Nu prea pare ceva serios. Oricum succes.

Facem un GM de la 0 să ne punem toate ideeile la încercare, să ne complicăm și să punem în practică tot ce am învățat, asta e părerea ta. (NU DESCHID SERVER DE SA:MP)

Eu va recomand sa faceti un sistem unic, care l-ati gandit voi, si negasit pe alte servere.

Da, probabil vom face un sistem de paintball de la 0.

EEE daca in viitor nu o sa deschizi server de samp, atunci de ce mai faci gamemode?...

Dacă vrei tu, îti fac.

Facem un GM de la 0 să ne punem toate ideeile la încercare, să ne complicăm și să punem în practică tot ce am învățat, asta e părerea ta. (NU DESCHID SERVER DE SA:MP)

Da, probabil vom face un sistem de paintball de la 0.

EEE daca in viitor nu o sa deschizi server de samp, atunci de ce mai faci gamemode?...

In regulamentul helperilor scrie așa: "Nu ai voie să joci pe niciun alt server, decât BuGGeD".

Nu am de gând să joc pe alt server, voi juca doar pe BuGGeD până cred eu că numai am timp de SA:MP.

Gamemode-ul este de la 0, si giftbox-ul il vrem cat de dinamic posibil, sa poti seta punctele premium la o sumă etc. Mulțumim de încurajare, nu vom copia BuGGeD-ul, avem câteva sisteme diferite de GM BuGGeD. Avem și GM-ul Vortex, prima dată Raizzen spunea să îl folosim dar am zis că nu, facem ceva de la 0 și rămâne de la 0. Și am inceput.

O să fac și un sistem de cartofi, special pentru tine!

Este un sistem easy cu obiectele ascunse, acest sistem va fii dinamic sută la sută. Să poți creea cadouri cu /createobject <id> <price> sau să poți să pice diferite chestii, gen cuțit, sniper etc.

Mersi șefule, cu GM-ul tău (the best), am învățat să scriptez foarte mult. :333

Mulțumim tuturor pentru sugestii / comentarii.

*Așteptăm mai multe sugestii.*

1. nu este gamemode-ul lui skim, el doar a editat...

si am sa schimb multe sisteme sau am sa  adaug ceva in +

2. Cum este de la 0 daca tu schimbi sisteme?

3. Multa bafta..

Nu trebuia postat aici, sunt forumuri speciale..

Edited by Kawaki

1. nu este gamemode-ul lui skim, el doar a editat...

2. Cum este de la 0 daca tu schimbi sisteme?

3. Multa bafta..

Nu trebuia postat aici, sunt forumuri speciale..

1. Calm, este al lui.

2. Daca de exemplu sistemul de giftbox e la fel ca bugged, el il schimba sa fie 100% diferit, un exemplu. Oricum, sistemele nu sunt copiate sau ceva, sunt de la 0.

3. Mersi.

Aici am considerat ca merita topicul, nu pus aiurea.

De ce sa scriptezi la un gamemode, sa iti freci nervii, daca nu iti deschizi server?

Nu se merita sa il vinzi, si numai zic de faptul sa il pui pe internet.

Parerea mea ar fi sa incercati GTA Network, daca tot vreti sa faceti ceva, ma refer la faptul ca nu cred ca nu te lasa regulamentul sa joci GTA Network.

Oricum se merita sa faci un gamemode de GTA Network, chiar daca aceasta varianta de online a GTA V-ului nu va prinde la noi curand si chiar niciodata, mai ales ca iti trebuie cumparat, iar cei care il au cumparat joaca pe Online, unde e muuult mai smecher.

Dar avantajul e urmatorul. Ca inveti C# unul din limbajele care te va ajuta muuult in viata. Fata de PAWN reprezinta un plus. PAWN nu te ajuta in viata. PAWN-ul luati-l ca pe un joc, sau o introducere (dar nici asta nu se numeste) in ceea ce inseamna C++. PAWN e ca un fel de joculet, pe langa gigantul C++.

Pe cand C# e un limbaj foarte utilizat. Poti face o gramada de lucruri in C#. PAWN e derivat chiar din C#. Deci gandeste-te ce e cu adevarat C#.

Nu stiu cum o luati voi, dar eu deja nu mai iau SA:MP-ul ca un simplu joc. SA:MP-ul nu numai ca, dar a schimbat vieti radical. Si vorbesc la modul cel mai serios. Dar ideea e ca nu va mai merge ulciorul mult la apa.

Daca chiar vrei o realizare in SA:MP, acum e momentul sa iti deschizi server. Nu cred ca va mai exista o alta sansa.

De ce sa scriptezi la un gamemode, sa iti freci nervii, daca nu iti deschizi server?

Nu se merita sa il vinzi, si numai zic de faptul sa il pui pe internet.

Parerea mea ar fi sa incercati GTA Network, daca tot vreti sa faceti ceva, ma refer la faptul ca nu cred ca nu te lasa regulamentul sa joci GTA Network.

Oricum se merita sa faci un gamemode de GTA Network, chiar daca aceasta varianta de online a GTA V-ului nu va prinde la noi curand si chiar niciodata, mai ales ca iti trebuie cumparat, iar cei care il au cumparat joaca pe Online, unde e muuult mai smecher.

Dar avantajul e urmatorul. Ca inveti C# unul din limbajele care te va ajuta muuult in viata. Fata de PAWN reprezinta un plus. PAWN nu te ajuta in viata. PAWN-ul luati-l ca pe un joc, sau o introducere (dar nici asta nu se numeste) in ceea ce inseamna C++. PAWN e ca un fel de joculet, pe langa gigantul C++.

Pe cand C# e un limbaj foarte utilizat. Poti face o gramada de lucruri in C#. PAWN e derivat chiar din C#. Deci gandeste-te ce e cu adevarat C#.

Nu stiu cum o luati voi, dar eu deja nu mai iau SA:MP-ul ca un simplu joc. SA:MP-ul nu numai ca, dar a schimbat vieti radical. Si vorbesc la modul cel mai serios. Dar ideea e ca nu va mai merge ulciorul mult la apa.

Daca chiar vrei o realizare in SA:MP, acum e momentul sa iti deschizi server. Nu cred ca va mai exista o alta sansa.

Neah, nu deschid niciun server. Am mai explicat, când mă satur de BuGGeD (în vară oricum o să iau o perioadă mare de inactivitate și o să renunț la tot și mă voi întoarce la toamnă) o să văd ce o să fac, acum nu văd rostul deoarece am 2 funcții pe BuGGeD la care nu pot să renunț, am visat la o funcție pe bugged când eram începător, acum sunt bucuros să văd cum am evoluat pe această comunitate.

De ce aș vinde GM-ul? Mi-aș pierde toată munca, clar.

OFF: Gata cu off-topicul. Scriptez din fun, nu să vând gamemode-ul sau altceva prostie, ați înteles greșit, ne punem cunostințele la încercare să vedem ce iese, baftă!

P.S: Update-uri noi făcute în seara asta, probabil le vom posta.

Nou-Aliat: Avem un nou aliat la scripteri, SKiM. (el a vrut)

//edit:

New Updates for version 0.0.2.

v0.0.2

- A fost adaugata comanda /vde care despawneaza o masina de admini.
- A fost adaugata comanda /goback
- A fost creeata factiunea LSPD.
- Au fost adaugate comenzile /d si /r pentru departamente.
- A fost adaugat un TextDraw classic, "%s / LOCALHOST", data si ora sus deasupra banilor.
- Sistemul de /shop a fost terminat, insa nu l-am testat (urmeaza in versiunea 0.0.3)
- Un job nou este pe cale de aparitie (ceva diferit), este unul dinamic in care poti modifica banii, etc.
- Acum culorile la playeri nu arata cu culori diferite, le-am setat la culoarea alba (civilii).
- Am pastrat chestia cu: "Insane Bonus Stunts" pentru ca este economia mica.
- Sistemul de cartofi prajiti si cola sunt gata. // glumesc, nu exista asa ceva.
- Comanda /stats este in lucru, nu este pe dialog.
- Avem acum o idee de DealerShip classic dar dinamic, probabil va aparea prin versiunea 0.0.4, nu stim sigur.
- GM-ul este pregatit pentru versiunea 0.0.3, cred.

Buguri / vulnerabilitati:

- Nu exista asa ceva.

#Database
- Au mai fost adaugate la tabelul `users` - PremiumAccount, PremiumPoints.
- A fost creat tabelul `groups` si toate columns.
- A fost creeata factiunea LSPD.
- A fost creat tabelul 'shop_logs' si toate columns.
Edited by The Legend Arnold