Jump to content

[Respins] Aplicatie The Legends - Shadey - 4x Rank 5, Co-lider, 2600 ore jucate.

ShaDey
 Share

Recommended Posts

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: Shadey

Level: 50.

Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont?: Nu.

Ore jucate: 2628.

Poza cu invitatia: http://imgur.com/a/2KiUs

Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Shadey

Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel): http://imgur.com/a/RYvPb - ultima sanctiune a fost acel ban primit dintr-o gluma.

Cateva realizari pe server/ forum: Functia de Sublider in LSPD, orele jucate, in jur de 310 zile in PD, FH-ul decent. Pe forum nu consider ca am realizari remarcabile.

Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: CS:GO.

De ce vrei sa intri in clan: Pentru ca am mai facut parte din acest clan o lunga perioada de timp, de la infiintare. Pentru ca aici membrii stiu sa se respecte intre ei si pentru ca este un clan calm.

Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea?: Cateva clanuri din care am facut parte sunt Alliance, Seraphim, The Legends si Reborn of Angels.

Care a fost ultimul clan din care ai iesit? Spune motivul pentru care l-ai parasit. Ultimul clan din care am iesit a fost Reborn of Angels. Am ales sa parasesc acest clan, deoarece, nimeni din acel clan nu are respect fata de nimic. Au inceput anumite certuri si dupa mai multe incercari de a parasi acest clan, intr-un final, am facut acest lucru. 

Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Da, am mai facut parte din The Legends si am iesit cand se deschisese server-ul Orange, am plecat o parte din clan acolo. Dar in cele din urma am revenit pe Blue.

Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?: Am verificat si nu ma aflu.

Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Joint, Illusion, Mihay7, Chroniq, Helios si altii.

Planuri de viitor pe server?: Nu am cine stie ce planuri legate de server, doar sa fac multe zile in factiunea in care ma aflu, National Guard.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Razvan.

Varsta reala: Am 20 de ani.

Nationalitate: Sunt roman.

Descrie-te in minim 15 cuvinte: Sunt un tip sociabil, imi place sa imi fac prieteni noi. Ma integrez repede in grupuri noi. Imi place sa glumesc, respect pe cine ma respecta. Prefer sa cedez ceva de la mine in favoarea altcuiva.

Ce gen de muzica asculti?: Depinde de starea in care ma aflu, dance, hip-hop, manele.

Ce hobbyuri ai?: Fotbalul, pescuitul si muzica.

BIG qmDLleT.png Nu meriti sa faci parte din acest clan, se stie destul de clar ca faci posturi de pe alte conturi secundare, ca nu ai tupeu sa faci de pe Shadey, de parca adminii nu vad. De asemenea i-ai facut "Leader Mistake" si lui ShaHmeN chiar in ziua care a luat lider. Ce sa cauti tu in acest clan? Vii aici pentru functii, este clar. Degeaba te-a trimis Collapse in The Legends, nu ai ce cauta aici.

Contul ReshayRz a fost al meu, asta inseamna ca am facut eu posturi? Intr-o reclamatie zice chiar cel care a facut posturile cine este de fapt. Cat despre tine Darwin ce pot sa zic, '' cauti pile intr-un clan'' :))

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.