Jump to content

[RESPINS] Aplicatie Rebron of Angels-Stefan.AleX

RazzY
 Share

Recommended Posts

Nume: Stefan
 Varsta (reala):  17 ani
 Sex (M/F): M
 Tara de provenienta: Romania
 Orasul in care locuiesti: Piatra Neamt

Care sunt hobby-urile tale?: Tenis si betminton.

Ce muzica preferi sa asculti? Orice fel.

Esti la scoala/liceu?:Liceu

Cum te-ai descrie doar in 3 cuvinte: Nu imi place sa ma descriu, dar o fac: Cuminte , intelegator,harnic,

Nickname: Stefan.AleX

Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Ma numesc Stefan si am 17 si locuiesc in Piatra Neamt. Sunt o fire capatbila , calma , amabula si cinstit.Sunt idealist si imi place ca toata lumea sa se simta bine in jurul meu.Am cei 7 ani de acasa , nu injur si nu imi place cearta.. Am simtul umorului foarte bine dezolvatat si sunt in stare sa ajut pe orice oricand  indiferent de situatie. In timpul liber imi place sa ma joc samp  sa ies in oras cu prietenii sa joc tenis si betminton .

Link catre profilul din panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Stefan.AleX
 Sanctiuni recente (+ motiv / doar cele recente): Insulte admin ,  am facut misto de un admin la TW.
 De ce doresti sa intri aici si nu in alta parte? Cu ce este mai special acest clan fata de altele?: Acesta este un clan cu membri de elita , cu un lider capabil . Nu in toate clanurile gasesti acesti membri si lider.

Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care?:Da , Baws.
 De ce ai iesit din ultimul clan?:  Am vrut sa incerc ceva nou.

Enumera cativa membrii din clan cu care te intelegi:  Dann(Y) si blinder

Exista un membru din clan cu care nu te intelegi?: Nu.

Esti constient ca cel mai important lucru in acest clan este loialitatea si respectul fata de el si de membrii?: Da.

Ai luat la cunostinta cele precizate in topicul "Regulament & Rank-Up & Informatii"?: Da.

Ai aruncat o privire si peste celelalte topicuri? Ar putea sa iti fie de folos: Da.

Contra, ştii foarte bine aici (http://bluepanel.bugged.ro/complaint/view/776852) că nu vorbea cu tine, dar ai decis să te bagi totuşi în seamă, să fii "posthunter" cum se spune şi să-mi iau eu primul şi singurul FW. În fine. Pe lângă asta, FH-ul este la început, ştiu că ai dat clear, dar, de ce? Evident, pentru că era vraişte, l-am văzut doar. Iar în ultimul rând, comportamentul tău lasă de dorit, în special cel in-game.

Contra, ştii foarte bine aici (http://bluepanel.bugged.ro/complaint/view/776852) că nu vorbea cu tine, dar ai decis să te bagi totuşi în seamă, să fii "posthunter" cum se spune şi să-mi iau eu primul şi singurul FW. În fine. Pe lângă asta, FH-ul este la început, ştiu că ai dat clear, dar, de ce? Evident, pentru că era vraişte, l-am văzut doar. Iar în ultimul rând, comportamentul tău lasă de dorit, în special cel in-game.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.