Coso Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 (edited) Informații legate de prima pentru ore/heal-uri acumulate în /raport: - membrii ce doresc să primească acest BONUS trebuie să facă în fiecare săptămână înainte de reset o poză la RAPORTUL DE ACTIVITATE [/raport] folosind f8, plus un ScreenShot din sectiunea My Faction de pe panel [trebuie sa fie vizibila data], urmând să o posteze în acest topic folosind modelul corespunzător. [pozele facute cu camera telefonului nu se iau in considerare]. - este important să faceți poză la raportul de activitate în ziua în care luați reset. [Cererea se va face in ziua in care veti lua reset]. - dovada este valabilă 24h, [este de preferat să postați poza după ce ați realizat-o, dacă este postată după 24h aceasta nu se va mai lua în considerare]. - dacă acumulați o SANCȚIUNE în acea săptămână nu o să mai primiți bonusul de ore/heal-uri acumulate în [/raport]. Sanctiunile sunt: Mustrare Verbala, Avertisment Verbal, Faction Warn, Amenda. - membrii ce acumulează un număr de 20 ore sau mai multe în /raport pot primii o primă. [Prima nu se acorda doua saptamani consecutive!] Săptămână = 7 zile din momentul în care se resetează raportul de activitate. Membrii facţiunii pot fi răsplătiţi cu un bonus (o primă) dacă reuşesc să îndeplinească următoarele condiţii: Bonusurile sunt urmatoarele: HEAL - 100 heal-uri = $10.000.000 - 150 heal-uri = $20.000.000 - 200 heal-uri = $35.000.000 - 275 heal-uri = $45.000.000 ORE JUCATE - peste 20 de ore jucate = $10.000.000 - peste 30 de ore jucate = $20.000.000 - peste 40 de ore jucate = $30.000.000 - peste 50 de ore jucate = $40.000.000 - peste 55 de ore jucate (+$5.000.000) = $45.000.000 La fiecare 5 ore jucate peste 50 se va adauga un bonus de $5.000.000. -membrii care au peste 100 de zile pot primii o primă. [ex: primești prima la 100 de zile, apoi mai poți să primești prima din nou la 100; 150; 200; 250, etc.] -membrii care acumulează 100 de zile în facţiune, vor fi răsplătiţi cu un bonus în valoare de $10.000.000, de fiecare dată când se acumulează încă 50 de zile, bonusul va fi mărit cu $5.000.000. Membrii care îndeplinesc una sau mai multe dintre condiţiile enumerate mai sus trebuie să posteze aici urmând modelul următor: MODEL DE POSTARE PENTRU ZILE ACUMULATE Nickname: Rank: Motivul pentru care vrei bonusul: Zile acumulate în facţiune: Alte precizări: MODEL DE POSTARE PENTRU ORE/HEAL-URI ACUMULATE Nickname: Rank: Ai acumulat o sancțiune în această săptămână?: Dovadă: Alte precizări: Alte informaţii: - cine nu urmează modelul de mai sus nu va fi răsplătit. - cine nu îndeplineşte una sau mai multe dintre condiţiile enumerate mai sus dar totuşi face cerere riscă să nu mai primească niciodată răsplata. - această răsplată este opţională, liderul decide dacă acordă sau nu bonusul. - membrii care au deja numărul respectiv de zile în facţiune nu vor mai primi bonusul. -o primă poate fi depusă doar într-un interval de maxim 5 zile de la acumularea zilelor. (dacă depui prima pentru 100 de zile și ai 106 zile nu va fi acceptată) Edited October 17, 2024 by GeniusGuy Update model 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amphyis Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 (edited) - Edited February 12, 2017 by AmphyisTL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAHAOS Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 (edited) Nickname: BAHAOS Rank: 5 Motivul pentru care vrei bonusul: Am acumulat 50 de zile în facțiune și consider că merit un bonus pentru asta. Zile acumulate în facţiune: 50 Alte precizări: Mulțumesc frumos! Edited February 13, 2017 by BAHAOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coso Posted February 13, 2017 Author Share Posted February 13, 2017 Nickname: BAHAOS Rank: 5 Motivul pentru care vrei bonusul: Am acumulat 50 de zile în facțiune și consider că merit un bonus pentru asta. Zile acumulate în facţiune: 50 Alte precizări: Mulțumesc frumos! Bonus primit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Brother- Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 Nickname: Brotherheadz Rank: 5 Motivul pentru care vrei bonusul: Am acumulat 50 de zile în ficţiune şi consider că merit un bonus pentru asta Zile acumulate în facţiune: 55 Alte precizări: Mulțumesc Mult! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AntonTHEREALONE Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 Nickname: Anton Rank: 5 Motivul pentru care vrei bonusul: Am facut o vechime mai mare de 50 de zile in factiune. Zile acumulate în facţiune: 55 Alte precizări: Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coso Posted February 14, 2017 Author Share Posted February 14, 2017 Nickname: Brotherheadz Rank: 5 Motivul pentru care vrei bonusul: Am acumulat 50 de zile în ficţiune şi consider că merit un bonus pentru asta Zile acumulate în facţiune: 55 Alte precizări: Mulțumesc Mult! Nickname: Anton Rank: 5 Motivul pentru care vrei bonusul: Am facut o vechime mai mare de 50 de zile in factiune. Zile acumulate în facţiune: 55 Alte precizări: Multumesc - membrii care au deja numărul respectiv de zile în facţiune nu vor mai primi bonusul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Comrade Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Nickname: Atheist.sR Rank: Dețin rank 5. Motivul pentru care vrei bonusul: Doresc să beneficiez de acest bonus deoarece consider că mă implic în dezvoltarea normală a acestei facțiuni, fiind responsabil level 3 de 40 de zile, dând dovadă de seriozitate și devotament în cadrul acestui grup. Zile acumulate în facţiune: Am ajuns la numărul de 50 de zile acumulate. Alte precizări: Nu mai am nimic de precizat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yugser Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Nickname: Yugser Rank: 4 Motivul pentru care vrei bonusul: Am acumulat 50 de zile in factiune. Zile acumulate în facţiune: 50 Alte precizări: Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AWESOME Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Nickname: AwesomeNk. Rank: 4 Motivul pentru care vrei bonusul: Am acumulat 50 de zile în facțiune și consider că merit un bonus pentru asta. Zile acumulate în facţiune: 50 zile. Alte precizări: Mulţumesc frumos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coso Posted February 18, 2017 Author Share Posted February 18, 2017 Nickname: Atheist.sR Rank: Dețin rank 5. Motivul pentru care vrei bonusul: Doresc să beneficiez de acest bonus deoarece consider că mă implic în dezvoltarea normală a acestei facțiuni, fiind responsabil level 3 de 40 de zile, dând dovadă de seriozitate și devotament în cadrul acestui grup. Zile acumulate în facţiune: Am ajuns la numărul de 50 de zile acumulate. Alte precizări: Nu mai am nimic de precizat. Nickname: Yugser Rank: 4 Motivul pentru care vrei bonusul: Am acumulat 50 de zile in factiune. Zile acumulate în facţiune: 50 Alte precizări: Multumesc! Nickname: AwesomeNk. Rank: 4 Motivul pentru care vrei bonusul: Am acumulat 50 de zile în facțiune și consider că merit un bonus pentru asta. Zile acumulate în facţiune: 50 zile. Alte precizări: Mulţumesc frumos! Primiţi bonusul când o să intru pe server, felicitări pentru zilele acumulate în facţiune! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cazimir47 Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Nickname: .kazimir. Rank:4 Motivul pentru care vrei bonusul: 50 days Zile acumulate în facţiune: 54 Alte precizări: Mulțumesc de înțelegere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coso Posted February 18, 2017 Author Share Posted February 18, 2017 Nickname: .kazimir. Rank:4 Motivul pentru care vrei bonusul: 50 days Zile acumulate în facţiune: 54 Alte precizări: Mulțumesc de înțelegere. Bonus primit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G4BRIEL Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Nickname:[]Gabriel[] Rank:3, din pacate. Motivul pentru care vrei bonusul:Acumulare de 50 days in factiune. Zile acumulate în facţiune:50 days. Alte precizări:Multumesc Cosofret. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiAnd Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Nickname: Quins Rank: 4 Motivul pentru care vrei bonusul: Am acumulat 51 de zile in factiune. Zile acumulate în facţiune: 51 Alte precizări: Multumesc frumos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihaela Cristina3746328294 Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Nickname: Cristinaa. Rank: 5. Motivul pentru care vrei bonusul: Am acumulat 50 de zile frumoase în facțiune. Zile acumulate în facţiune: 50. Alte Precizări: Mulțumesc frumos,Coso! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coso Posted February 28, 2017 Author Share Posted February 28, 2017 Nickname: Quins Rank: 4 Motivul pentru care vrei bonusul: Am acumulat 51 de zile in factiune. Zile acumulate în facţiune: 51 Alte precizări: Multumesc frumos! Nickname: Cristinaa. Rank: 5. Motivul pentru care vrei bonusul: Am acumulat 50 de zile frumoase în facțiune. Zile acumulate în facţiune: 50. Alte Precizări: Mulțumesc frumos,Coso! Primiţi când intru pe server, felicitări! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cladis Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 Nickname: Cladis Rank: 5 Motivul pentru care vrei bonusul: Am acumulat 50 de zile în facțiune. Zile acumulate în facţiune: 51 Alte precizări: Mulțumesc frumos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aristotel. Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 (edited) Nickname:BROKEN Rank:5 Motivul pentru care vrei bonusul:Am acumulat 100 de zile in factiune. Zile acumulate în facţiune: 100. Alte precizări: - Edited March 1, 2017 by BROKEN.sR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coso Posted March 1, 2017 Author Share Posted March 1, 2017 Nickname: Cladis Rank: 5 Motivul pentru care vrei bonusul: Am acumulat 50 de zile în facțiune. Zile acumulate în facţiune: 51 Alte precizări: Mulțumesc frumos! Bonus primit, felicitări! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiAnd Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 Nickname: Quins Rank: 4 Motivul pentru care vrei bonusul: Am acumulat 50 de zile in factiune. Zile acumulate în facţiune: 50 Alte precizări: Multumesc frumos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis69. Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Nickname: .CQSMIN Rank: 5 Motivul pentru care vrei bonusul: Am acumulat 50 de zile in factiune. Zile acumulate în facţiune: 50 Alte precizări: Multumesc frumos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coso Posted March 6, 2017 Author Share Posted March 6, 2017 Nickname: .CQSMIN Rank: 5 Motivul pentru care vrei bonusul: Am acumulat 50 de zile in factiune. Zile acumulate în facţiune: 50 Alte precizări: Multumesc frumos! Vei primi bonusul când o să fii/fiu online, felicitări! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MozZ.1 Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Nickname:AladyN. Rank: 5 Motivul pentru care vrei bonusul: +150 days in factiune Zile acumulate în facţiune: 153 Alte precizări: NUCI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valentain. Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Nickname: AmoledHD Rank: 5 Motivul pentru care vrei bonusul: Acumulare a 50 de zile in factiune. Zile acumulate în facţiune: 51. Alte precizări: Multumesc frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts