Raul Jrr Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 (edited) Informatii legate de SA:MP:Nickname: SedekLevel: 10Ore jucate: ~340Poza cu invitatia: http://imgur.com/a/lDJ9UProfilul de pe panel (link): http://greenpanel.bugged.ro/profile/SedekSanctiuni (poza de pe 'greenpanel.bugged.ro/lp'): http://imgur.com/a/FNGvzCe realizari ai avut pe server?: Ma pot multumi cu prietenii pe care mi i-am facut jucand pe acest server.Ce jocuri mai joci ?: Pe langa SA:MP, mai joc CS:GO, Euro Truck Simulator 2 si rar GTA V.De ce vrei sa intri in clan?: Deoarece dupa parerea mea, este unul dintre cele mai bune clanuri de pe server cu membrii foarte buni, respectosi, si capabili de acest clan. Staff-ul clanului este unul pe masura, de asemenea si membrii. Vreau sa intru in acest clan pentru ca membrii sunt foarte activi si am cu cine sa vorbesc pe /c si mai ales ca am si anumiti prieteni.Din ce clan ai mai facut parte pana acum? De ce ai iesit din acesta?: Am mai facut parte din clanul [AIM], deoarece erau foarte multi jucatori de apartiuneau mafiilor si la war-uri faceau spam pe [/c].Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Bulambier, Mr.Marijuana, Petrutz, Adris, TzLulu, Neva, NexT, Aquarius, Just, r0uNNN1k7.Ce planuri de viitor ai pe acest server?: Sa imi fac un Faction History frumos, avand doar rank 5 si de ce nu rank 6/7.Informatii legate de viata reala:Prenume: Raul - Razvan.Varsta reala: 16 ani.Descrie-te in minim 10 cuvinte: Pentru inceput pot spune ca sunt o persoana foarte sociabila dat fiind faptul ca imi fac prieteni foarte rapid. Despre mine pot spune ca sunt o fire mai calma , cu bunul simt si cu cei 7 ani de acasa.Ce hobbyuri ai?: Practic fotbal, innot si ador gaming-ul.Iti place muzica? Ce genuri preferi?: Da, ascult manele si populara. Edited February 12, 2017 by Sedek Link to comment Share on other sites More sharing options...
TroJaNu4U Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 ai un fh frumos, nu ai sanctiuni frave in lp, succes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danni Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Meriti o sansa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dalbnc Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 imi place FH, ai putine sanctiuni in LP. Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
T1_MaX Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Fh frumos si consider ca meriti sa faci parte din acest clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CATALiiN Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 imi place FH, ai putine sanctiuni in LP. Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
All4n Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 ,imi place FH, nu ai sanctiuni grave in lp. Bafta la Pro-uri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrutz. Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 imi place fh-ul tau,iar sanctiunile nu sunt foarte grave si multiple,deci meriti sa faci parte din acest clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaduMY Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 http://i.imgur.com/fzYEL7k.png Meriti o sansa, succes! Meriti o sansa, succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neva Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 (edited) Imi place FH-ul, sanctiunile nu sunt foarte grave, cat si orele jucate sunt relativ OK. Edited February 13, 2017 by Neva Link to comment Share on other sites More sharing options...
pPiciu Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 cum au spus si colegii mei, nu ai sanctiuni grave si fh-ul este inceput frumos, bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0zZeN Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 - Contacteaza un co-lider pentru /cinvite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts