Mushiw Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 (edited) Informatii legate de SA:MP: Nickname: Mushiw Level: 27 Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont?: Nu. Ore jucate: 699 Poza cu invitatia: http://imgur.com/a/YFJ2K Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Mushiw Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel): http://imgur.com/a/CE7CY Cateva realizari pe server/ forum: Un total de 122 zile până acum în School Instructors SF, unde am deținut funcțiile de Tester și Responsabil. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Nu prea mai joc și altele. De ce vrei sa intri in clan: Deoarece am o parte din prietenii și colegii mei apropiați în acest clan și este un clan care și-a câștigat respectul prin seriozitatea membrilor. Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea?: Golden Army [47], West Gangsters .wG, Southers Rockets .sR Care a fost ultimul clan din care ai iesit? Spune motivul pentru care l-ai parasit.: Deoarece unii membrii au o lipsă de bun-simț. Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Nu, nu am avut această ocazie. Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?: Da. Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: LevelOne, Daeso, Zece_Centi, Olimpik, Weaky, Faith, iAdd, Oxlade, xXdaniel20Xx, și mai sunt. Planuri de viitor pe server?: Doresc să îmi fac un FH bun, și, după puțină perseverență, să ajung să merit și să dețin funcția de Helper. Informatii legate de viata reala: Prenume: Victor. Varsta reala: Am 17 ani. Nationalitate: Română. Descrie-te in minim 15 cuvinte: Sună un băiat simplu, cu simțul umorului și foarte sociabil. Mă integrez ușor în locurile noi și imi fac repede prieteni. Îmi place să ajut și să ofer respect persoanelor ce-mi oferă același lucru. Sunt serios când trebuie și nu fug de responsabilități. Ce gen de muzica asculti?: Îmi place foarte mult muzica Hip-Hop, Rap, Reggae. Ce hobbyuri ai?: Să citesc, să gătesc, să ascult muzică și repar chestii. Edited February 12, 2017 by Mushiw Link to comment Share on other sites More sharing options...
KL.Bogdan Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 (edited) Pro, sa zicem <_< Edited February 12, 2017 by TL.Bogdan Link to comment Share on other sites More sharing options...
XSpEarX Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 (edited) Pro Edited February 12, 2017 by TL.StuNNeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
YoLLoKoV Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Desi ai un FH destul de ok, orele / level-ul lasa putin de dorit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amphyis Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 aşa a spus lv1 cică eşti tare Link to comment Share on other sites More sharing options...
A S L Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Un pro de lasa de dorit, dar si fake a fost cu ore putine si a fost primit in clan. Bafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[AIM]ElJefeNewLighT Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 (edited) Greseala. Edited February 12, 2017 by KGB.NewLighT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanz Kanz Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 (edited) Un pro de lasa de dorit, dar si fake a fost cu ore putine si a fost primit in clan. P:S.aşa a spus lv1 cică eşti tare Edited February 12, 2017 by D A R W i N Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venomm Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Nu cred ca meriti sa faci parte din acest clan, nu ai un FH ok. Poate cand mai lucrezi la FH pana atunci multa bafta. Spor la FH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edwuard09 Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Un pro de lasa de dorit, dar si fake a fost cu ore putine si a fost primit in clan. Bafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianS. Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 (edited) Mai lucreaza la ore, in rest totul e ok. Edited February 12, 2017 by TL.AdrianS Link to comment Share on other sites More sharing options...
MsD2008 Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts