Jump to content

[RESPINS] Aplicatie .OniX. - Reborn of Angels

Oneex
 Share

Recommended Posts

Nume: Calin Marcoci

Varsta (reala): 16

Sex (M/F): Masculin

Tara de provenienta: Romania

Orasul in care locuiesti: Piatra-Neamt

Care sunt hobby-urile tale?: Basketball-ul, Gaming-ul si Youtube-ul.

Ce muzica preferi sa asculti?: Rap, Unele comerciale, Muzica de club.

Esti la scoala/liceu?: Liceu.

Cum te-ai descrie doar in 3 cuvinte: Prietenos, amabil si ambitios.

Nickname: .OniX.

Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Dupa parerea mea, sunt o fire prietenoasa, amuzanta in limita bunului simt, serioasa la nevoie, saritoare la necazurile prietenilor. Am cei 7 ani de acasa, nu vorbesc ca la usa cortului, respect oamenii care ma respecta. Nu bag in seama rautatile altora si nu vorbesc pe la spate de altii. Imi place sa joc basket, sunt in echipa liceului, dar din cauza unor accidente am un genunchi operat si la celalalt un ligament rupt si stau pe tusa pana la vara. Pot spune ca vorbesc destul de coerent si fluent engleza.

Link catre profilul din panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/.OniX.

Sanctiuni recente (+ motiv / doar cele recente): Sanctiunile mele sunt vechi de cel putin o luna. Sanctiuni însemnând kick pentru /d si mute pentru spam.

De ce doresti sa intri aici si nu in alta parte? Cu ce este mai special acest clan fata de altele?: Am cunoscut oameni deosebiti in acest clan si când am vorbit cu ei nu au fost deloc aroganti.

Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care?: Am facut parte recent din BurN.

De ce ai iesit din ultimul clan?: Deoarece nu m-am integrat in acel grup si din motive personale.

Enumera cativa membrii din clan cu care te intelegi: Bowen, Ph1l, Felix, Charlie, WiNNeToU, iRunDer, aKanamo si putin cu BLINDER.

Exista un membru din clan cu care nu te intelegi?: Nu am avut altercatii cu nici un membru din acest clan.

Esti constient ca cel mai important lucru in acest clan este loialitatea si respectul fata de el si de membrii?: Desigur. Respect sfanta lege "Ma respecti, te respect".

Ai luat la cunostinta cele precizate in topicul "Regulament & Rank-Up & Informatii"?: Desigur! Si il voi respecta.

Ai aruncat o privire si peste celelalte topicuri? Ar putea sa iti fie de folos: M-am uitat si am constatat ca acest clan are o temelie foarte puternica.

P.S.: Știu ca am ore putine dar vreau o sansa sa dovedesc ca merit sa fiu in accest clan.

F.H.-ul pe care am de gand sa il construiesc:

Paramedic Department r5 100days

Taxi r5 100days

School Instructor r5 100days

News Reporter r5 100days

Police Departament r5 100days

F.B.I. r5 100days

National Guard r5 100days

Hitman Agency -

Edited by .OniX.Tuber

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.