Jump to content

[ACCEPTAT]Aplicatie - West Gangsters - Alecu - Rank 5 Paramedic Department, Rank 5 in factiunea actuala.

Just Alecu
 Share

Recommended Posts

Informaţii din viaţa reală

Nume: Andrei

Ce vârsta ai?: 16

Ce hobby-uri ai?: Sa cant la diferite instrumente muzicale.

Ce gen de muzică asculţi?: Ascult orice tip de muzica.

Descrie-te în minim 25 de cuvinte: Sunt un baiat de treaba, cu capul pus pe umeri, inteligent, respectuos si mereu ajut oamenii care au nevoie de ajuto. Locuiesc in Londra alaturi de familia mea si deseori imi place sa ies cu prietana mea sau cu prietenii la o terasa sau la un fotbal. Sunt foarte ambitios si cand am ceva de facut nu ma las pana nu termin de facut lucrul respectiv.

Informaţii SA-MP

Nickname: Alecu

Level: 35

Sancţiuni avute (ban-uri, jail-uri, mute etc): Nu am avut sanctiuni recente.

Profilul de pe panel (link)http://bluepanel.bugged.ro/profile/Alecu

Poză cu invitaţiahttp://imgur.com/CeZcHAL

Care este ultimul clan din care ai făcut parte?: Am facut parte din clanul .sR .

De ce l-ai părăsit?: Am decis sa parasesc acel clan deoarece se facea spam exagerat.

Ce planuri de viitor ai pe server?: Sa fac cat mai multe zile in preajma factiunii School instructors SF.

De ce ai decis să aplici în acest clan şi nu în alt clan?: Am decis sa aplic deoarece imi place foarte mult numele clanului si am auzit ca membrii clanului sunt chiar foarte de treaba.

De ce vrei să faci parte din acest clan?: As vrea sa fac parte din acest clan deoarece am auzit de la diferiti playeri ca este un clan foarte activ cu membrii care se ajuta si care sunt foarte maturi si glumeti doar cand este cazul.

Cu care dintre membrii te înţelegi foarte bine?: Deocamdata nu am prieteni in acest clan dar pe viitor cu siguranta o sa am.

Ai avut tangenţe cu membrii clanului? Dacă da, cu care dintre aceştia?: Nu, nu am avut.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.