Jump to content

[RESPINS] Aplicatie.

gogdenis
 Share

Recommended Posts

Nume: Gog Denis Gabriel 

Varsta (reala):  16 ani.
 Sex (M/F): Masculin.
 Tara de provenienta: Rpmania.
 Orasul in care locuiesti: Zalau.

Care sunt hobby-urile tale?: Fotbalul.

Ce muzica preferi sa asculti? Nu am un gen de muzica preferat, le ascult la diferite evenimente.

Esti la scoala/liceu?: Liceu.

Cum te-ai descrie doar in 3 cuvinte: Serios, capabil si prietenos.

Nickname: Denis.

Descrie-te in minim 20 de cuvinte:  Sunt o fire foarte calma, cu cei 7 ani de acasa, cu capul pe umeri, responsabil, nu imi plac scandalurile, nu vorbesc urat, eu consider ca am un comportament exemplar, sunt putin modest,nu imi plac persoanele arogante si laudaroase. In timpul liber joc fotbal, ies cu prietenii la suc, merg cu familia la cinema sau il ajut pe tata cu treburi la servici. Imi place foarte mult sa muncesc pentru a castiga ceva si nu ma dau batut niciodata. Imi place sa imi fac prieteni noi si eu consider ca daca as intra in aceasta factiune ar fii o buna oportunitate sa imi fac cativa prieteni noi. Eu daca muncesc pentru ceva imi dau toata silinta sa reusesc acel lucru si cum am spus mai sus nu ma dau batut niciodata. Imi place sa imi traiesc viata din plin si cum se zice " traiesc clipa ". Nu imi place ca un prieten sa ma tradeze sau sa ma vorbeasca pe la spate, intr-o prietenie trebuie sa fie multa sinceritate si incredere, asa consider eu. Acesta sunt eu, sper sa nu fiu criticat pentru ceea ce sunt.Sper sa ne cunoastem mai bine, mult succes in continuare, faceti o treaba minunata.

Link catre profilul din panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Denis
 Sanctiuni recente (+ motiv / doar cele recente):  Kick: AFK in PNS.
 De ce doresti sa intri aici si nu in alta parte? Cu ce este mai special acest clan fata de altele?:  Deoarece acest clan este unit si iti da silinta sa fie renumit, nu sunt playeri fitosi care vor doar un tag si un /c, sunt niste persoane il el care vor sa schimbe 2-3 vorbe nu doar "cine face fish?" ci si despre lucruri reale.

Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care?: Da, TL., [AIM], .Si, le-am spus pe astea mai importante.
 De ce ai iesit din ultimul clan?: Deoarece era mult spam pe /c si erau doar DM-isti.

Enumera cativa membrii din clan cu care te intelegi: Seba., Bless si Collapse liderul meu de suflet.

Exista un membru din clan cu care nu te intelegi?: Nu.
 Esti constient ca cel mai important lucru in acest clan este loialitatea si respectul fata de el si de membrii?: Da. 

Ai luat la cunostinta cele precizate in topicul "Regulament & Rank-Up & Informatii"?:  Da.

Ai aruncat o privire si peste celelalte topicuri? Ar putea sa iti fie de folos: Le-am citit pe toate.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.