Yugser Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 Informaţii din viaţa reală Nume: Maxim. Ce vârsta ai?: 14 ani. Ce hobby-uri ai?: Cursele cu bicicleta si fotbalul. Ce gen de muzică asculţi?: Ascult orice gen de muzica. Descrie-te în minim 25 de cuvinte: Ma numesc Maxim si sunt din Republica Moldova .Sunt un baiat ,istet,serios si glumet ,imi place sa cunosc alte personae noi cu care sa ma imprietenesc repede.Imi place sa ma joc la calculator dar cu o anumita limita. In prezent frecventez scoala sperand ca in viitor voi ajunge ceea ce-mi doresc. Imi place sa lucrez in echipa ,ma integrez repede intr-un colectiv daca ma simt respectat de membrii acestuia.Cam atat despe mine,sunt multe lucruri pe care nu le pot scrie aici,dar sper sa ma descoperiti pe viitor ,desigur daca voi avea sansa sa fiu acceptat. Informaţii SA-MP Nickname: Yugser Level: 17 Sancţiuni avute (ban-uri, jail-uri, mute etc): Nu am sanctiuni. Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Yugser Poză cu invitaţia: http://imgur.com/a/G6olT Care este ultimul clan din care ai făcut parte?: ThisMeans Revolution De ce l-ai părăsit?: Se facea spam,membrii aveau un limbaj vulgar si nu aveau un comportament adecvat. Ce planuri de viitor ai pe server?: Sa cresc cat mai mare si sa am o functie de respectat. De ce ai decis să aplici în acest clan şi nu în alt clan?: Deoarece în acest clan este un colectiv mult mai unit decât în alte clanuri,iar membrii sunt serioși și activi. De ce vrei să faci parte din acest clan?: Deoarece este un clan organizat cu membrii activi. Cu care dintre membrii te înţelegi foarte bine?: Ma inteleg bine cu Cateodata ,Maxwell ,AiRHAWK ,Dragos , Mr.Johny si qDoddy. Ai avut tangenţe cu membrii clanului? Dacă da, cu care dintre aceştia?: Nu am avut tangențe cu membrii clanului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian KN Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MR.Johny Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanieI Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 (edited) Să zicem, iti acord o sansa. Nu uita de aia 10kk. Edited February 13, 2017 by MaxwellTL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legalize Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 -Nu văd o realizare la tine -Ore puține -Nu ai rank5 în FH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doddy69 Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cateodata Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kempell Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 Pro la moldovean. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaegerMEiSTER Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 (edited) Edited February 13, 2017 by AiRHAWK.wG Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanDO Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 contra FH la inceput, ore putine nu prea are profil de clanul nostru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decker Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 -Nu văd o realizare la tine -Ore puține -Nu ai rank5 în FH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelin Bunea Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 Mai lucrează la Faction History, acumulează ore și revino cu o aplicație! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Dragos Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts