Danuu Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 Informatii legate de SA:MP: Nickname:xDevils0xzz Level:35 Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont?:Nu. Ore jucate:1160. Poza cu invitatia: http://imgur.com/a/GhHt8 Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/xDevils0xzz Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel): http://imgur.com/a/kPzuf Cateva realizari pe server/ forum:Cateva realizari ar fi orele mele jucate si FH-ul destul de decent. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP:Nu mai joc alte jocuri. De ce vrei sa intri in clan:Vreau sa intru in acest clan deoarece este printre cele mai respectuoase de pe server si membrii sunt de treaba. Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea?:Am mai facut parte din clanu .BurN un am reusit sa obtin rank 6. Care a fost ultimul clan din care ai iesit? Spune motivul pentru care l-ai parasit.:Ultimul clan a fost .BurN si am iesit deoarece am vrut sa incerc ceva nou. Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?:Nu am mai facut parte din acest clan. Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?:Da, si nu sunt. Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi:Darwin, Mike, Devgru, Asl, Adrians si mai multi. Planuri de viitor pe server?Sa imi fac un FH cat mai bun si poate sa ajung la functia de Helper. Informatii legate de viata reala: Prenume:Daniel. Varsta reala:Am 14 ani. Nationalitate:Roman. Descrie-te in minim 15 cuvinte:Salut, ma numesc Daniel si sunt din orasul Petrosani.Sunt o fire sociabila, respectuoasa si cu capul pe umeri.Ma adaptez repede la schimbari si ma integrez in noi colective.Ador sa imi fac prieteni noi, nu as rata o posibilitate de a imi face un prieten nou.Nu imi plac glumele proaste, oamenii aroganti.In timpul liber ma joc SA:MP si ies in oras cu prietenii. Ce gen de muzica asculti?Trap,Hip-Hop. Ce hobbyuri ai?Fotbalul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raul Dragos Florin Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 Level si ore ai. FH bunicel. Activ esti. Sanctiuni n-ai multe. Incearca sa obtii cat mai multe rank 5-uri in FH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YoLLoKoV Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 Ore / level ai, insa mai ai putin de lucrat la FH. Obtine rank 5 in factiunea actuala si te asteptam cu o noua cerere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyu Tzu Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 Ore / level ai, insa mai ai putin de lucrat la FH. Obtine rank 5 in factiunea actuala si te asteptam cu o noua cerere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
A S L Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 Level si ore ai. FH bunicel. Activ esti. Sanctiuni n-ai multe. Incearca sa obtii cat mai multe rank 5-uri in FH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
King.Transporter Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 Cu un rank 5 nu facem FH, Link to comment Share on other sites More sharing options...
eDn Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 Cu un rank 5 nu facem FH, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edwuard09 Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 Cu un rank 5 nu facem FH, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venomm Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 Cu un rank 5 nu facem FH, Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianS. Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 Level si ore ai. FH bunicel. Activ esti. Sanctiuni n-ai multe. Incearca sa obtii cat mai multe rank 5-uri in FH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MsD2008 Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 Ai motivele mai sus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts