Youb Neos Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 (edited) ✪ Nume: Numele meu este Omar. ✪ Varsta (reala): Varsta mea este de 19 ani. ✪ Sex (M/F): Masculin. ✪ Tara de provenienta: Sunt Maroc. ✪ Orasul in care locuiesti: Locuiesc in Marrakech. ✪ Care sunt hobby-urile tale?: Nu am hobby-uri, momentan. ✪ Ce muzica preferi sa asculti? Nu ascult muzica. ✪ Esti la scoala/liceu?: Da. ✪ Cum te-ai descrie doar in 3 cuvinte: Boss de Boss. ✪ Nickname: Acheron. ✪ Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Sunt un baiat foarte repesctuos, ii respect pe cei care ma respecta. Imi place sa ofer ajutorul celui care-mi cere, chiar si cand stiu ca raman eu fara. ✪ Link catre profilul din panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Acheron ✪ Sanctiuni recente (+ motiv / doar cele recente): Ban : 3/3warn. ✪ De ce doresti sa intri aici si nu in alta parte? Cu ce este mai special acest clan fata de altele?: Este un clan perfect din punctul meu de vedere si mi-ar face placere sa fac parte din el. De asemenea vreau sa imi fac prieteni noi. Mi-ar placea sa ma regasesc prin membrii acestui clan. ✪ Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care?: Am facut parte din multe clanuri, insa nu mai tin minte. ✪ De ce ai iesit din ultimul clan?: Deoarece in acel clan era foarte multa cearta si foarte multe injuraturi. ✪ Enumera cativa membrii din clan cu care te intelegi: Nu cunosc niciun membru al acestui clan. ✪ Exista un membru din clan cu care nu te intelegi?: Nu exista. ✪ Esti constient ca cel mai important lucru in acest clan este loialitatea si respectul fata de el si de membrii?: Desgiur. ✪ Ai luat la cunostinta cele precizate in topicul "Regulament & Rank-Up & Informatii"?: Desigur. ✪ Ai aruncat o privire si peste celelalte topicuri? Ar putea sa iti fie de folos: Desigur. Edited February 14, 2017 by AcherOn Officiel Link to comment Share on other sites More sharing options...
S I N K O D E Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 Contra - fh praf Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLASPHEMY Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 Esti deja in alt clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ClaudiuCraX Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 Esti deja in alt clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani21 Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 ai un fh dezamagitor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mandor Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 FH slab. Ai un clan. Si prin descrierea drept "Boss de boss" nu cred ca ai ce cauta in clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
C R I U S Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 FH slab. Ai un clan. Si prin descrierea drept "Boss de boss" nu cred ca ai ce cauta in clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoboGGaby Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 Esti deja in alt clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
St.WeathoN Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 Contra, aplicație făcută în batjocură, FH-ul lasă de dorit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Walter Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts