Jump to content

[Mod vehicul] Infernus.

ReeKooL
 Share

Recommended Posts

Salut ma numesc ReeKooL si astazi va prezint modul de Infernus pe care il folosesc eu [ nu este facut de mine ] in urma cu ceva timp cautam un mod ceva mai unic pe care nu l-am vazut peste tot si pe un site de rusi am gasit modul din pozele de mai jos sper sa va placa [ modul nu face lag ]

jC0TAs5.png

vw85Ku9.png

WTmxh1R.png

5V0O3Gi.png

kl2bwWW.png

Tr4msE6.png

Cum sa il descarcati daca nu intelegeti accesati link-ul de mai jos sau AICI
https://www.gtavicecity.ru/get-mod/f78e9d1507feb30170d931ecd09bd9dd0bdba9de/raw:1/87709-infernus-gt2.html

iar apoi pe acest buton dupa ce au trecut cele 40 de secunde de asteptare 7FwyW8o.jpg daca folositi traducerea de la browser este si mai bine.

Cum il instalati?

Descarcati Alci's IMG Editor, dupa ce s-a terminat descarcarea dezarhivati fisierele intr-un folder sau unde doriti si apoi deschideti programul.

Dupa ce ati facut ce scrie mai sus apasati pe "OPEN" - selectati "gta3.img" - apoi "IMPORT" selectati fisierele Infernus.txd si Infernus.dff apoi apasati pe "REBUILD" si asteptati pana instalarea se termina si dupa puteti intra in joc.

Daca va placut o sa mai prezint cateva din modurile mele.

Edited by ReeKooL
  • Upvote 3

Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.