Jump to content

Cerere Southers Rocket - Yugser [RESPINS]

Yugser
 Share

Recommended Posts

Informații din joc:

• Nick pe server: Yugser
  • Level: 17 
  • Ore jucate:  276
  • Vechime pe server: Joc de un an pe server dar am mai avut un cont care a fost spart.
  • Link către profilul de panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Yugser
  • De ce dorești să faci parte din acest clan?:Activitatea membriilor din clan este una buna, respectul cat si munca in echipa ma  atrage foarte mult. Vreau sa intru deoarece am cativa prieteni in acest clan si vreau sa ma alatur lor, tag-ul clanului ma atrage in mod deosebit.
  • Poză cu invitația: http://imgur.com/a/E5TsC
  • Membrii pe care îi cunoști din clan: Chowder ,Cheptrosu , Glow ,Calk ,McLogo
  • Ai mai făcut parte din Southers Rocket? De ce ai iesit?: Nu am mai facut parte.
  • Sancțiuni recente: Nu am sanctiuni.
  • Ai mai fost în alte clanuri? Care sunt acestea?: ThisMeans Revolution si Best Killers.

Informatii din real-life:

• Cum te numești?: Maxim.
  • Ce vârstă ai?: 14 ani.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Cursele cu bicicleta si fotbalul.
  • Descrierea personală (doar calitățile morale, fără cele fizice):Ma numesc Maxim si sunt din Republica Moldova .Sunt un baiat ,istet,serios si glumet ,imi place sa cunosc alte personae noi cu care sa ma imprietenesc repede.Imi place sa ma joc la calculator dar cu o anumita limita. In prezent frecventez scoala sperand ca in viitor voi ajunge ceea ce-mi doresc. Imi place sa lucrez in echipa ,ma integrez repede intr-un colectiv daca ma simt respectat de membrii acestuia.Cam atat despe mine,sunt multe lucruri pe care nu le pot scrie aici,dar sper sa ma descoperiti pe viitor ,desigur daca voi avea sansa sa fiu acceptat.
  • Din ce oraș ești?: Sunt din Republica Moldova.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.