Jump to content

[RESPINS]Aplicatie-West Gangsters-THELiAR-Rank 5 Paramedic LV!

Marius Valentin
 Share

Recommended Posts

Informaţii din viaţa reală

Nume:Florea Catalin Valentin

Ce vârsta ai?:16

Ce hobby-uri ai?:Sa ma joc pe calculator si sa merg la pescuit!

Ce gen de muzică asculţi?:Orice gen de muzica!

Descrie-te în minim 25 de cuvinte:Salut ma numesc,Vali si am frumoasa varsta de 16 ani,sunt nascut pe data de 16 martie 2001 si locuiesc in comuna Hotarele jud. Giurgiu,invat la liceul Udriste Nasturel,si sunt clasa a IX-a.Imi place foarte mult sa imi petrec timpul impreuna cu prietenii sau familia mea,sunt un baiat cu bunul simt si cei 7 ani de acasa,nu imi place absolut de loc cearta sau arfele,in viata merg pe principiul "Respecta si vei fi respectat!".Pe viitor as dorii sa trec examenul de bacalaureat si sa urmez o facultate demna de invidiat!

Informaţii SA-MP

Nickname:THELiAR

Level:40

Sancţiuni avute (ban-uri, jail-uri, mute etc):Nu am sanctiuni recente,am primit in trecut jail pentru DM si mute pentru limbaj,eram un n00b si nu stiam ca aceste sanctiuni ma vor impiedica la mute lucruri in joc!

Profilul de pe panel (link):http://bluepanel.bugged.ro/profile/THELiAR

Poză cu invitaţia:http://imgur.com/a/oh4Fi

Care este ultimul clan din care ai făcut parte?:ThisMeans Revolution

De ce l-ai părăsit?:Pentru a aplica intr-un alt clan!

Ce planuri de viitor ai pe server?:Deocamdata nu am planuri foarte marete,unul dintre ele ar fi sa fac un fh decent si poate pe viitor sa aplic pentru o functie mai serioasa!

De ce ai decis să aplici în acest clan şi nu în alt clan?:Deoarece am cativa prieteni in acest clan!

De ce vrei să faci parte din acest clan?:Imi place foarte mult acest clan,deoarece consider ca ar fi unul foarte potrivit pentru mine avand in vedere ca am cativa prieteni in acest clan,sunt sigur ca daca voi fi acceptat ma voi intelege foarte bine cu restul membrilor si imi voi face mult mai multi prieteni!

Cu care dintre membrii te înţelegi foarte bine?:Membrii din acest clan cu care ma inteleg foarte bine ar fi: .Doc,Alexandru_Mihai,Keed.         Ai avut tangenţe cu membrii clanului? Dacă da, cu care dintre aceştia?:Nu,nu am avut tangente cu membrii clanului!

Edited by Valentin6

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.