Marius Valentin Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 (edited) Informaţii din viaţa reală Nume:Florea Catalin Valentin Ce vârsta ai?:16 Ce hobby-uri ai?:Sa ma joc pe calculator si sa merg la pescuit! Ce gen de muzică asculţi?:Orice gen de muzica! Descrie-te în minim 25 de cuvinte:Salut ma numesc,Vali si am frumoasa varsta de 16 ani,sunt nascut pe data de 16 martie 2001 si locuiesc in comuna Hotarele jud. Giurgiu,invat la liceul Udriste Nasturel,si sunt clasa a IX-a.Imi place foarte mult sa imi petrec timpul impreuna cu prietenii sau familia mea,sunt un baiat cu bunul simt si cei 7 ani de acasa,nu imi place absolut de loc cearta sau arfele,in viata merg pe principiul "Respecta si vei fi respectat!".Pe viitor as dorii sa trec examenul de bacalaureat si sa urmez o facultate demna de invidiat! Informaţii SA-MP Nickname:THELiAR Level:40 Sancţiuni avute (ban-uri, jail-uri, mute etc):Nu am sanctiuni recente,am primit in trecut jail pentru DM si mute pentru limbaj,eram un n00b si nu stiam ca aceste sanctiuni ma vor impiedica la mute lucruri in joc! Profilul de pe panel (link):http://bluepanel.bugged.ro/profile/THELiAR Poză cu invitaţia:http://imgur.com/a/oh4Fi Care este ultimul clan din care ai făcut parte?:ThisMeans Revolution De ce l-ai părăsit?:Pentru a aplica intr-un alt clan! Ce planuri de viitor ai pe server?:Deocamdata nu am planuri foarte marete,unul dintre ele ar fi sa fac un fh decent si poate pe viitor sa aplic pentru o functie mai serioasa! De ce ai decis să aplici în acest clan şi nu în alt clan?:Deoarece am cativa prieteni in acest clan! De ce vrei să faci parte din acest clan?:Imi place foarte mult acest clan,deoarece consider ca ar fi unul foarte potrivit pentru mine avand in vedere ca am cativa prieteni in acest clan,sunt sigur ca daca voi fi acceptat ma voi intelege foarte bine cu restul membrilor si imi voi face mult mai multi prieteni! Cu care dintre membrii te înţelegi foarte bine?:Membrii din acest clan cu care ma inteleg foarte bine ar fi: .Doc,Alexandru_Mihai,Keed. Ai avut tangenţe cu membrii clanului? Dacă da, cu care dintre aceştia?:Nu,nu am avut tangente cu membrii clanului! Edited February 15, 2017 by Valentin6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanDO Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kempell Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius Mx Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 sa zicem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cateodata Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Dragos Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Nu indepliniesti nicio realizare dintre urmatoarele: Admin Helper Lider Co-Lider (minim 20 days ca si co-lider) Rank 5 intr-o factiune + 100 zile minim intr-o factiune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts