Jump to content

Cerere Southers Rocket - Cos.mrs [RESPINS]

gotchaFTW
 Share

Recommended Posts

Informații din joc:

• Nick pe server:Cos.Mrs
  • Level:56
  • Ore jucate:1395
  • Vechime pe server:Aproximativ 3 ani.
  • Link către profilul de panel:http://bluepanel.bugged.ro/profile/Cos.Mrs
  • De ce dorești să faci parte din acest clan?:Consider ca este un clan plin de oameni cunoscuti pe acest server, niste jucatori care si-au lasat amprenta asupra server-ului.
  • Poză cu invitația:http://imgur.com/a/YDUPn
  • Membrii pe care îi cunoști din clan:allstar, shad.,engie,aifam,reddy,frs. si multi altii.
  • Ai mai făcut parte din Southers Rocket? De ce ai iesit?:Nu.
  • Sancțiuni recente:Ultima sanctiune este un kick.
  • Ai mai fost în alte clanuri? Care sunt acestea?:Am fost, dar in clanuri neauzite.

Informatii din real-life:

• Cum te numești?:Ma numesc Florea Andrei-Valentin.
  • Ce vârstă ai?:Am frumoasa varsta de 17 ani.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?:In timpul liber, imi place sa ies in oras cu prietenii si sa mergem sa bem o bere, sa dam cateva shot-uri.
  • Descrierea personală (doar calitățile morale, fără cele fizice):Salut! Ma numesc Andrei si am 17 ani. Sunt dintr-un orasel Gaesti, frecventez la liceul CNVS sunt in clasa a 11-a la profilul mate/info , informatica intensiv. Este un oras frumos, curat, cu multe fete frumoase. Imi place sa ma joc SA:MP pentru a ma relaxa si sa ies afara cu prietenii pentru a ma distra. Cand merg afara, sparg seminte, beau un suc sau o apa depinde, merg la football cu amicii, am jucat la clubul orasului timp de 2 ani.
  • Din ce oraș ești?:Sunt din orasul Gaesti.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.