gotchaFTW Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 Informații din joc: Nick pe server:Cos.Mrs Level:56 Ore jucate:1395 Vechime pe server:Aproximativ 3 ani. Link către profilul de panel:http://bluepanel.bugged.ro/profile/Cos.Mrs De ce dorești să faci parte din acest clan?:Consider ca este un clan plin de oameni cunoscuti pe acest server, niste jucatori care si-au lasat amprenta asupra server-ului. Poză cu invitația:http://imgur.com/a/YDUPn Membrii pe care îi cunoști din clan:allstar, shad.,engie,aifam,reddy,frs. si multi altii. Ai mai făcut parte din Southers Rocket? De ce ai iesit?:Nu. Sancțiuni recente:Ultima sanctiune este un kick. Ai mai fost în alte clanuri? Care sunt acestea?:Am fost, dar in clanuri neauzite. Informatii din real-life: Cum te numești?:Ma numesc Florea Andrei-Valentin. Ce vârstă ai?:Am frumoasa varsta de 17 ani. Ce îți place să faci în timpul liber?:In timpul liber, imi place sa ies in oras cu prietenii si sa mergem sa bem o bere, sa dam cateva shot-uri. Descrierea personală (doar calitățile morale, fără cele fizice):Salut! Ma numesc Andrei si am 17 ani. Sunt dintr-un orasel Gaesti, frecventez la liceul CNVS sunt in clasa a 11-a la profilul mate/info , informatica intensiv. Este un oras frumos, curat, cu multe fete frumoase. Imi place sa ma joc SA:MP pentru a ma relaxa si sa ies afara cu prietenii pentru a ma distra. Cand merg afara, sparg seminte, beau un suc sau o apa depinde, merg la football cu amicii, am jucat la clubul orasului timp de 2 ani. Din ce oraș ești?:Sunt din orasul Gaesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorinflorin786 Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 Nu ai FH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safrasi Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 Nu ai FH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Timeresus Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 Nu ai FH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario Alexandru Budei Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Nu ai minim un rank 3 in FH! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ms.Liviu Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Nu ai minim un rank 3 in FH! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew44 Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariiiusss Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oneex Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Nu ai FH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeNoR Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Nu ai FH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEPHiR Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 RESPINS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts