RedThink Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 Nickname: RedThink Serverul pe care joci: Green.bugged.ro De ce te-ai retras de pe bugged.ro?: Deoarece nu m-am simtit bine pe comunitate, dar am realizat ca defapt doar unul din cele patru servere ale comunitatii este urat. Care a fost cea mai mare realizare a ta inainte de a te retrage?: Factiunile. De ce ai ales sa te reintorci pe bugged.ro?: Deoarece am zis sa ma reapuc de la 0 si sa vad daca voi reusi sa supravietuiesc printre miile de conturi astfel incat sa am si eu un rol pe server. Ai jucat pe alte servere de sa:mp dupa ce te-ai retras de pe bugged.ro? Daca da, de ce ai ales sa nu mai joci pe ele?: Am, jucat si m-am retras deoarece nu ma lasa sufletul sa ma apuc atat de rapid de alt server. Ce speri sa realizezi de data asta pe bugged.ro?: Sper sa fiu mai cunoscut si probabil intr-un viitor departat daca voi avea o sansa mica si la o functie. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: Doresc in Paramedic deoarece nu prea am timp de alta factiune, sunt la facultate si mi-e mai greu. Cati ani ai si unde locuiesti?: Am 19 ani si sunt din Oradea. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Facultate anul 1. Ce alte jocuri joci?: CS:GO. Ai altceva de adaugat?: Va multumesc si bine v-am regasit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeuslegend Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Bine ai revenit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aqLLex Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Welcome back. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts