Youb Neos Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 Nume: Marian Sebastian.Varsta: Am varsta de 16 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt un baiat cu spirit de echipa, de caterinca si glumet. Stiu sa ma opresc din glumit cand este cazul, si imi place sa-mi fac prieteni noi. Locatia(Oras): Ramnicu Valcea. Ce gen de muzica asculti?: Ascult orice gen de muzica. STATISTICI ONLINE: San Andreas - Multiplayer:Nick : AcheronNivel : Am nivel 66.Nume folosite anterior: Bokh.Vechime pe server: Am o vechime de 3 ani.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Desigur ca am fost banat, de multe ori deoarece nu am avut un comportament foarte adecvat in trecut. Am fost banat pentru: 3/3 warn, /q Tw, necooperare tw, cheats pe alte conturi. Poza cu invitatie: http://imgur.com/a/gC5JE Link cu faction history: http://blue.bugged.ro/profile/acheronAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru KGB?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, nu am. Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care): Desigur ca am mai fost, acestea sunt [AIM], sR., Bk, BAWS, [47]. Ai mai fost in clanul KGB?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu am mai facut parte dar imi doresc.Ce alte jocuri mai joci?: Joc doar SAMP.Cu cine te intelegi cel mai bine din KGB?: Becaly, EddyMIBr, Faki, Never, Dimy,GhostRider,DoomX si alt. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10. Mersi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiCsf Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 Din cate vad ai level 63, nu 66. FH varza, contra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chirita Nicusor Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 FH prastie + aplicatie de tot ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
C0SMiN.sR Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 Contra, fh urat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Andreyutzu Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 Contra ,fh urat Link to comment Share on other sites More sharing options...
G3oo Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 respins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts