K3NTofficial Posted February 14, 2017 Posted February 14, 2017 Nickname: K3NT[official] Serverul pe care joci: Blue.bugged De ce ai ales sa joci pe bugged.ro?: Pentru ca mi-am propus sa incerc si serverele ''mari'' ....si pentru ca mi-a placut mult Modul de joc Cum ai aflat de bugged.ro?: De la un coleg de clasa! Ai jucat pe vreun alt server? Daca da, ce nu ti-a placut la acel server?: Am jucat pe un server , nu dau nume, ...a fost frumos dar m-am lasat pentru ca staff-ul era prea mic ! In ce factiune doresti sa intri si de ce?: LSPD pentru ca imi place si sunt bun la arme! Cati ani ai si unde locuiesti?: Am 17 ani si sunt din Rm.Valcea Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Sunt in clasa a 11-a Care este serialul tau preferat?: Nu ma uit la seriale Ce alte jocuri joci?: ZULA , SA:MP ,CS:GO,GTA 4 si cam atat Ai altceva de adaugat?: Succes cu serverul...este foarte bun ...! <3 Quote
Recommended Posts