Jump to content

[RESPINS] Aplicație Best Squad - Arise - Rank 5 San Fierro Paramedic Department

Arise.
 Share

Recommended Posts

Informaţii din viaţa reală

Nume: Mă numesc Lucian Alexandru.

Ce vârsta ai?: Am vârsta de 14 ani.

Descrie-te în minim 25 de cuvinteMă numesc Lucian, am 14 ani și sunt din Galați. Sunt un tip ok, prietenos, îmi place să-mi fac prieteni noi oricând și oriunde indiferent în ce situație ar fi, bogați sau saraci, urâti sau frumosi etc. Eu sunt un doritor de bine și de liniste, în concluzie nu-mi prea plac certurile între jucători, între prieteni, mai ales când se ajunge la jigniri, la înjurături și în unele cazuri la bătaie, sau vorbind in cadrul SA:MP-ului când se ajunge la post-uri. Mă consider un tip doritor de lucruri noi. În timpul meu liber îmi place să frecventez un anumit sport, mai ales Fotbalul si să ma plimb cu prietenii, să vorbim, să râdem, să încercăm lucruri noi. Nu sunt un tip prea imatur dar sincer, nici prea matur, dar cred că pot dovedi că am o maturitate necesară încat să-mi pot controla firea la unele lucruri banale, la care mă enervez fără motiv. Sunt un băiat cumsecade, care nu caută ceartă. Mă consider un om foarte liniștit și prietenos de fel. Ca să mă abat puțin de la subiect, aș vrea să zic că sunt genul de om care nu este impulsiv, doar că nu-mi plac glumele proaste și bătaia de joc, însă, glumele cu bun gust, glumele care țin de prietenie și nu te batjocoră chiar mă atrag. Sunt pasionat în principal de lucrurile frumoase, mici dar cu o valoare sentimentală mare. Ca să mai completez, pot zice că sunt o persoană normală, nu sunt foarte frumos, nici foarte deștept și bogat, însă consider că am o viață perfectă, nu duc lipsă de nimic, chiar dacă nu sunt cel mai bogat din lume, pot zice că familia, dragostea, prietenii, mă ajută extrem de mult în situațiile grele. Eu copilăresc într-un oraș modest să pot spune, cu puține atracții, aceea atracție fiind fluviul Dunărea care trece prin orașul meu. Copilăria mea nu a dus așa mari greutați, doar în unele momente când eram exclus din anumite grupuri, alungat, însă pe parcurs am înțeles că eu nu trebuie să mă limitez doar la un grup care poate fi format din 5 - 6 persoane când prietenii mei, familia mea, colegii mei mă apreciează, nu mă resping și mă trateaza ca pe un prieten, poate chiar ca pe un frate. Pe de altă parte, ceea ce mă face să pot fi agreat de colegii / prietenii mei este că sunt o persoană agreabilă, cu dorința de a întemeia o familie. Sunt un tip sportiv, îmi place să duc o viață cât mai naturală. Urăsc minciuna, prefer adevărul ori cât de crud ar fi. Sunt un băiat alergic la prostie, deschis la tot ce poate fi de folos. După cum am spus, nu sunt cel mai perfect om din lume, însă ceea ce mă face '' special este faptul că mă simt bine așa cum sunt.  

Informaţii SA-MP

Nickname: Arise

Level: 21

Poza la ultimele sanctiunihttp://imgur.com/a/AKTH8

Profilul de pe panel (link)http://orangepanel.bugged.ro/profile/Arise

Poză cu invitaţiahttp://imgur.com/a/KMqo9

Care este ultimul clan din care ai făcut parte?: Safe Zone, doar că am ieșit din acesta deoarece deja începea să devină monoton, am petrecut 61 de zile.

De ce l-ai părăsit?: Cum am spus, deja începea să devină monoton.

Ce planuri de viitor ai pe server?: Pai, momentan am în plan să pot intra într-o facțiune, deoarece în ultima facțiune am avut o problemă familiară și n-am putut face raportul.

De ce ai decis să aplici în acest clan?: Deoarece am văzut că este un clan cât de cât ok, cu un viitor, după părerea mea.

De ce vrei să faci parte din acest clan?: Deoarece am văzut mulți membri cunoscuți pe server, ceea ce denotă că pot fi foarte sociabili, prietenoși și amabili cu mine, după părerea mea.

Care sunt prietenii tai din clan?: Momentan, nu prea am prieteni în acest clan, însă cu acest scop intru, ca să-mi fac prieteni noi.

Ai avut tangenţe cu membrii clanului? Dacă da, cu care dintre aceştia?: Nu, nu am.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.