Dnu Dfq Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Nume:Belea Dan.Varsta:17 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte):Ma numesc Danut, am frumoasa varsta de 17 ani si locuiesc in orasul Caracal, judetul Olt, astea sunt cateva notiuni introductive care prezinta cateva notiuni de baza, care l-ar interesa pe lider/co-lider. Sunt o persoana decenta si cu capul pe umeri, sunt o fire care se comporta decent si face tot ceea ce e de facut pentru varsta mea, si anume: Ies cu prietenii afara, joc fotbal si in acelasi timp ma pasinoeaza si SA:MP-ul. Bineinteles si multe alte lucruri. Imi respect tot timpul aproapele si incerc sa ajut pe toata lumea cu ceea ce imi sta in putiinta. Provin dintr-o familienici foarte bogata sa imi pot permite totul dar nici sa duc lipsa, cum am spus mai sus sunt o persoana decenta care provine dintr-o familie de oameni bine educati. Sper ca m-am facut foarte bine exprimat. Locatia(Oras):Caracal. Ce gen de muzica asculti?Ascult majoritatea genurilor de muzica. STATISTICI ONLINE: San Andreas - Multiplayer:Nick :NEVSKiNivel :35.Nume folosite anterior:iCloud si Jixu.Vechime pe server:Aproximativ 2 ani.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu. Poza cu invitatie:http://imgur.com/a/jdtRb Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/NevskiAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru KGB?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu am, ma inteleg bine cu majoritatea. Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care):Da, am fost in [AIM], _007, Southers Rockets, si multe altele. Ai mai fost in clanul KGB?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu.Ce alte jocuri mai joci?: Joc doar samp.Cu cine te intelegi cel mai bine din KGB?:RuNNeR, Terror, SOKODOV, ZIGGER, Alex.(Tpb], etc. Experienta SA-MP [ () / 10 ]:10/10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Becaly Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Tpb Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Awwr Florin Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 contra Nevski was uninvited by KARiM. from faction Taxi LS (rank 5) after 83 days, without FP. Reason: Acumulare a 3/3 FW's. Link to comment Share on other sites More sharing options...
C0SMiN.sR Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
s o k o d o v Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 PRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chirita Nicusor Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Neutru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiCsf Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 pro contra Nevski was uninvited by KARiM. from faction Taxi LS (rank 5) after 83 days, without FP. Reason: Acumulare a 3/3 FW's. lasa winnie, Winnie was uninvited by Admin skYwaLker from faction Los Aztecas (rank 7) after 2 days, with 150 FP. Reason: Comportament neadecvat. esti mai grav tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiMy Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Acceptat, contacteaza pe cineva din clan cu rank 6 / 7 pentru a primi /cinvite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts