Jump to content

Retragere - SuNeT

SuNeT
 Share

Recommended Posts

Nickname: SuNeT, anterior: SouNNNNd

Serverul pe care ai jucat?: Pe Red.BuGGed.Ro.

De ce ai ales sa te retragi?: Intrebarea ar fii, de ce sa ma mai joc? Am venit aici din 2014 si cred ca oricine se opreste din jucat o vreme, am de invatat lucruri foarte grele si singurile mele griji stau sa nu iau uninvite pe SA:MP sau ceva gen. Am avut foarte multe realizari, chiar daca nu am avut o functie importanta.

Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Nimic, este doar alegerea mea.

Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Nu.

Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: Am avut multi prieteni din 2014, putini imi amintesc. Nu voi pune un sir lung cum fac altii, cine stie ca a fost prieten cu mine sau s-a inteles cu mine poate comenta si e voi verifica. Prietenii mei cei mai buni vor ramane mereu TiCo_, Rares, .Seby, KiME si .Fast, cu care ma stiu de mai mult de 2 ani. Imi salut si prietenii mei vechi, de cand am jucat in 2014 cu ei, ZELDAK, SmoKe., TheNiGGlet, Sykes., Wayde, Makaveli[], RockGTPro, DanielDG, Alex, Lower292, CrIs aka Chris[]., Andrei[]. aka EdisoN, NOXXON (Chiar daca am avut unele antecedente), Hidro, Zero, ReYo_ si eram mai multi, atat imi amintesc in momentul de fata. Ii mai salut pe prietenii mai actuali sau pe care i-am facut pe parcurs: RAMSES, No0r, []OXiGEN, Jenel, Champeres., AidiN, Gizas, xAndrew, RiOS. Gonzalo etc. Nu stiu daca ei m-au considerat sau ma mai considera un "prieten" insa le multumesc pentru tot.

Ai altceva de adaugat?: M-am apucat de BuGGed pe data 2014-07-31 07:59:58  l si am acumulat pana acum 1875 ore jucate si level 44, pentru mine este o realizare destul de mare. Ii multumesc lui TiCo_ si woLf_=D pentru ca m-au invatat sa joc SA:MP. A fost un mod de joc foarte bun, chiar daca nu aveam un pc atat de bun. Am intalnit multe persoane dragute la inceput, cum ar fii RockGTPro, de atunci am aceasta poza de la Alex: http://imgur.com/a/DqO1R, de la prima mea factiune si este minunat cum vad trecutul, apropo, aveam numele SouNNNNd. In fiecare factiune am cunoscut persoane noi, care mi-au dezvoltat modul de joc si caracterul meu. Am avut frecventa 131, inca mai stiu, eram foarte multe persoane minunate, prieteni si admini, era frecventa mea si a lui TiCo_, apoi ne-am mutat pe 254, a lui SmoKe. si tot asa, pana nu am mai avut frecventa. Imi pare rau ca nu am avut o functie pana acum, probabil nu am avut un Faction History frumos sau probabil nu am fost pregatit pentru asta, doar Eugen stie, insa eu il respect si ii multumesc pentru sansa in [A]lliance, unde am putut acumula 250+ zile in acest clan minunat. Toti prietenii mei vechi s-au lasat, a venit si randul meu la final. Devin "lifer" cum ziceau vechi mei prieteni. Le multumesc liderilor mei anteriori:Quickzz, ReaLLy, Jenel, Jmeq, AidiN, Razvan5, iAndi, Kapow, Maximovici si Dotthem pentru ca am fost primit cu "caldura" in factiune. Ce sa mai zic, bafta BuGGed!  <3

Edited by Alliance.SuNeT
  • Upvote 1