Jump to content

[Respins] Aplicatie The Legends - Wolfie - 1717 ore - Taxi SF Rank 5 144 zile / LVPD rank 5 87+ zile - LvL 45

Mistake
 Share

Recommended Posts

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: Wolfie.

Level: 45.

Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont? Desigur ca nu, niciodata nu am oferit contul personal altor oameni, dar mai intru pe alte conturi cateodata ( in scop recreativ deoarece simt nevoia sa mai joc si-n alte factiuni si / sau de a ajuta tovarasi la raport in caz ca sunt presati de timp si nu il pot efectua ( destul de rar acest lucru ) ).

Ore jucate: 1717.

Poza cu invitatia: http://imgur.com/a/yXgEq.

Profilul de pe panel (link):  http://bluepanel.bugged.ro/profile/Wolfie

Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel): http://imgur.com/a/Ujb0g . Tin sa precizez ca ultimul /dm a fost din greseala ( Translucid nu a apucat sa-mi dea unjail deoarece am cumparat eu cu PP, se poate confirma acest lucru. Kick-urile pentru chat /tx si /d, majoritatea au fost luate din neatentia mea ( incurcam chat-ul /f cu /tx si /g cu /d ) in general de la oboseala. Cat despre celelalte, nu prea am ce spune, penultimul DM a fost deoarece o persoana pe care o credeam prietena voia defapt sa-mi faca rau. Cam atat si despre sanctiuni.

Cateva realizari pe server/ forum: Pe server... pot spune ca doar cele doua rank 5-uri si orele jucate ma fac sa ma simt mai implinit jucand acest joc + cativa prieteni pe care ma pot baza, in care imi pun toata increderea in orice situatie.

Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Mai joc League of Legends in general si Town of Salem ( l-am descoperit de curand, un joc super strategic, imi place chiar mult ).

De ce vrei sa intri in clan: Doresc sa fac parte din The Legends deoarece am cativa tovarasi aici, cunostinte, parteneri de rob etc + ca as vrea sa vad care este atmosfera, colectivul, sa-mi fac camarazi noi si sa ma distrez alaturi de voi.

Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea? Am mai facut parte din [AIM], .Si, acestea fiind cele mai importante.

Care este ultimul clan din care ai facut parte si de ce l-ai parasit? Ultimul clan a fost .rT si s-a dat Wipe.

Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu, nu am facut.

Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da, am verificat. Nu ma aflu pe Black List.

Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Pai ma inteleg cu AdrianS, SOFTIQ, DELiRIC. Am facut si robbery cu Holeed, asta nu cred ca se pune la capitolul " il cunosc ", dar m-am distrat facand robbery cu el, a fost fain.

Care sunt planurile tale pe viitor? Sa intru la un liceu cat mai bun in viata reala / sa ma distrez si sa ma simt bine pe SA:MP, iar din vara sa fac activitate mai mare.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Daniel.

Varsta reala: 14 ani.

Nationalitate: Romana

Descrie-te in minim 15 cuvinte: Pentru inceput, pot spune ca sunt o fire serioasa.  Ambitia si duritatea ma definesc. Nu cad in fata provocarilor, mai bine indur orice pentru a-mi atinge un scop. Incerc sa nu fou un oarecare, sa ma simt ignorat, desi prin firea mea retrasa, unde imi canalizez starea de spirit, meditez la ceea ce am gresit, ceea ce fac si ceea ce voi face imi creaza un univers paralel, unde numai eu traiesc. Stiu ca unele chestii pe care le spun suna aiurea, unii cred ca sunt nebun, dar toti avem astfel de momente, mai mult sau mai putin, de la caracter la caracter. Incerc sa fiu cat mai verosimil in tot ceea ce fac, sa par normal, sa fiu tratat ca un om, nimic mai mult, nu doresc sa fiu vazut ca un erou, magician sau geniu, vreau sa fiu doar o persoana cu care te poti simti bine, iti poti petrece timpul si-ti poti pune toata increderea in ea, nedezamagindu-te. Cam atat am avut de spus despre mine. Poate unii nu o sa inteleaga, nu ii judec, dar asta-s eu si ma bucur ca nu-s altu'.

Ce gen de muzica asculti? Orice gen, exclus tipul comergial si muzica populara.

Ce pasiuni ai? Unica mea pasiune e aceea de a crea zambete, de a ma simti bine ( si-mi ocup timpul liber facand activitati care indeplinesc cele doua lucruri spuse ).

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.