Jump to content

San Fierro Paramedic Department - Medicul superior

gTs

Recommended Posts

Medicul superior

San Fierro Paramedic Department

» M-am gandit sa mai adaug un concurs pentru 'San Fierro Paramedic Department', acest concurs consta in 'medicul superior' probabil mai multi membrii nu se vor mai plictisi cu acest concurs (cei care vor participa).

» Acest concurs a fost facut pentru a sporii activitatea si de a sustine factiunea noastra.

» Toti membrii pot participa la acest concurs, indiferent de rank si faction warn-uri.

» O data ce membrul respectiv in acea saptamana a luat 'medicul superior', benificeaza si de castigurile de la 'medicul saptamanii' si in ambele topicuri voi trece numele lui fiind castigator.

Reguli: 

- In fiecare saptamana membrul care va face peste 700 heal-uri va primi titlul de ''medicul superior'' in saptamana respectiva.

- Cine a luat 'medicul superior' intr-o saptamana urmatoarea sedinta nu mai poate lua tot acel membru 'medicul superior'. Nu puteți câstiga acest concurs de 2 ori la rând. 

» Benificii / castiguri pentru ''medicul superior''.

» Ce va castiga medicul superior sunt urmatoarele:

1. Se primeste suma de 5.000.000$ pentru 'medicul superior' iar pentru 'medicul saptamanii' suma de 3.000.000$ in total in acea saptamana acel membru va primi suma de 8.000.000$ cu /givebonus.

2. In saptamana respectiva membrul castigator este obligat sa fac doar jumate din raportul de activitate, daca la rank 2 trebuie sa acordati 80 de heal-uri, veti acorda doar 40 (jumatate din raport).

3. In saptamana respectiva 'medicul superior' poate benificia de comanda [/fvrespawn] si cand este liderul / subliderii online cu exceptia sa nu faca abuz. Poate benificia de comanda [/fvrespawn] doar atunci cand se cere pe [/r] sau [/d]. Atentie doar cand se cere pe [/d] si [/r] daca va fi prins ca abuzeaza de comanda si da [/fvrespawn] aiurea poate fi sanctionat cu Faction Warn sau uninvite depinde de gravitate.

4. La sfarsitul saptamanii, la sedinta daca vom avea nevoie de testeri / responsabili, imi poate spune 'medicul superior' un membru care considera ca merita aceasta functie, este activ si eu alaturi de subliderii mei vom urmari acel membru si vom vedea daca merita sau nu functia.

5. La fiecare sedinta cat timp acel membru / membrii mai sunt in factiune vor sta alaturi de mine, subliderii mei in mijloc si vor avea voie sa spuna in fata tuturor membriilor ce ar trebui schimbat in factiune / colectiv.

6. Daca un membru a fost in saptamana respectiva 'medicul superior' si are un comportament frumos si o activitate buna la sfarsitul sedintei cand va prelua alt membru 'medicul superior' ma voi sfatui cu subliderii mei daca merita o functie dintre tester / responsabil.

7. In saptamana respectiva toti membrii sunt obligati sa-l asculte pe 'medicul superior' daca nu este lider / sublider online, bineinteles in scopuri bune (el fiind in saptamana respectiva ca un lider / sublider) daca nu se va asculta de el in caz contrariu voi acorda o sanctiune mai drastica.

8 - In acea saptamana 'medicul superior' va primi transfer de la mine o data cu givebonus-ul de 5.000.000$ (medicul superior) inca 2.000.000$ (bonus de la mine) si 3.000.000$ (medicul saptamanii) va castiga in saptamana respectiva suma de 10.000.000$.

» Acesta va fi modelul care il voi posta in acest topic cand un membru a castigat ''medicul superior''.

Medicul superior in aceasta saptamana a fost kiLow, avand 1500 comenzi. Felicitari!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Probabil pe viitor voi mai adauga niste benificii, sunt curios daca este ok acest topic si daca o sa va implicati pentru aceste benificii.

START CONCURS!

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.