RacKenZ. Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Nume:Bilcea Marinel.Varsta:Am 17 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte):Sunt un baiat respectuos, timid am cei 7 ani de acasa sunt vulcanic in unele cazuri , am simtul umorului , ma integrez reoede intr-un grup de oameni noi , imi place fotbalul , si in timpul liber imi place sa imi petrec timpul cu prietenii si sa ma joc SA:MP. Locatia(Oras):Giurgiu Ce gen de muzica asculti?Nu am un stil de muzica anume. STATISTICI ONLINE: San Andreas - Multiplayer:Nick :RacKenZNivel :41Nume folosite anterior:SupLLeX si PreDatorSCS.Vechime pe server:Aproximatic 2 ani jumate.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Da, am avut ban de 2 ori pentru acumularea 3/3 warn. Poza cu invitatie:http://imgur.com/a/IexDu Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/RacKenZAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru KGB?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu am nicio altercatie cu niciun membru al clanului. Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care):Am mai fost in clanul Bk. si in [AIM] Ai mai fost in clanul KGB?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu , nu am mai fost in acest clan.Ce alte jocuri mai joci?: Ma joc doar SA:MP.Cu cine te intelegi cel mai bine din KGB?:Deocamdata cu nimeni, dar sunt sigur ca ma voi intelege cu toata lumea. Experienta SA-MP [ () / 10 ]:9/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Andreyutzu Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Contra Fh praf Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiCsf Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Contra Fh praf Scuze ca ma bag, dar are 2 rank 5 in fh, una cu 155 zile, Andrey tu nici rank 5 nu ai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
C0SMiN.sR Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiMy Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 (edited) Contra, ai 2 rank-uri 5 dar nu te ajuta pentru ca ai si doua uninvite-uri cu motiv 'Raport incomplet'. Edited February 16, 2017 by DiMY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts