Claudius Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 (edited) Eveniment creat de InaKa. Multumiri lui InaKa. Eveniment organizat de catre: - Claudiu[] - .Flaviu - Andrei. PremiiLocul 1: 50.000.000$ (editia 2), Locul 2: 40.000.000$ (editia 2), Locul 3: 25.000.000$ (editia 2), Clasament: Deoarece mi-am reinstalat windows si am pierdut toate astea am sa fac ultimul clasament in scris: 1.Alliance 2. AIR 3. Saints 4. BUG Mafia 5.PUiDEURS 6.Angels Legion 7.West Gangster 8.Sefii 9.FCSB 10.Elite Family 11.Zackone Family 12.SPARTANII 13.United Family 14. KOV Family 15. .wk 16. You Legend !!! Lideri / co-liderii clanurilor au primit banii pentru a imparti la membrii care au participat. Imposibil sa nu fi auzit de intrebarea "Clanurile nu au waruri?" sau "Razboi intre clanuri", iar peste 5 minute, toti aveau jail pentru DM. Acum se poate, doar prin League Of Clans, astept liderii sa se inscrie cu clanul sau pentru a-si arata suprematia. League Of Clans este un campionat al clanurilor, care consta in "meciuri", adica mini waruri de 10 vs 10, armele sunt alese de mine si vor fi aceleasi pe tot parcursul campionatului. In acest campionat pot participa toate clanurile care au cel putin 25 de membrii, in urma unei inscrieri. Mai jos puteti gasi exemplul de inscriere. De ce "Mai putin de 25 de membrii?" Pentru ca in aceasta competitie avem nevoie de membri care sa participe. Fiecare "meci" v-a implica 10 vs 10 membrii, orice penalitate de membrii (adica nu sunt 10 online, la ora programata pentru meci), nu tine de mine, iar meciul va incepe cu cati membrii sunt in cele 2 clanuri. In a doua editie de League Of Clans vor intra in competitie doar 16 clanuri. Daca se vor inscrie mai mult de 16 clanuri, imi rezerv dreptul de a alege doar 16 clanuri dupa anumite criterii. Poate ca v-ati intrebat, de ce nu se fac eventuri si cu clanurile, acum se poate, m-am gandit la un proiect, iar acum l-am pus in aplicare, sper sa fiti cooperanti si implicati. In ce consta League Of Clans: - Meciuri de 10 vs 10 membrii ai fiecarui clan, va fi de genul "war". Atentie! toti membrii trebuie sa aiba licenta de arme. Clanul castigator va fi cel care ramane cu cel putin 1 membru in teren. In urma fiecarui meci, clanul castigator va primi 3 puncte, cel pierzator 0 puncte, iar in cazul unui egal (posibil ca ultimul membru sa aiba desync, si astfel nu exista castigator), clanurile sa primeasca cate un punct. - Este la alegerea organizatorilor fiecarui clan cu ce membrii participa. - Meciurile se vor organiza intr-o arena, aleasa de mine. Alte reguli:- Fiecare clan va avea cate un organizator (fie liderul/ un colider), daca nu exista organizare, clanul va fi penalizat. - Fiecare membru trebuie sa aiba licenta de arme, cine nu are, va lupta cu mainile goale. - Daca un membru sta AFK, are desync sau face altceva decat ceea ce trebuie sa faca, imi rezerv dreptul de a da "kick" sau spawn. - Membrii clanurilor care nu respecta regulamentul serverului, in cadrul campionatului, vor fi sanctionati comform regulamentului. - Daca organizatorii clanului nu sunt on, iar clanul respectiv are meci, cel mai probabil va pierde meciul la "masa verde". - Daca liderul clanului doreste sa-si retraga clanul din competitie va trebui sa posteze aici, toate meciurile programate se vor disputa in absenta, astfel clanul retras va pierde la "masa verde". regula noua- Daca un clan nu se mai implica, nu au membrii sau a expirat, alt clan ii poate lua locul, cu aceleasi puncte, aceleasi meciuri si acelasi istoric. Daca vrei sa ii iei locul unui clan care va fi anuntat aici ca fiind inactiv te poti inscrie aici. Regula noua: - Cand stiti ca, in urmatoarele 10 minute, clanul vostru participa, nu mai stati in vehicule, ramaneti pe jos, atunci cand va dau /get, va trag cu masina/motor cu tot, iar asta ma face sa pierd timp, daca vreti sa mearga mai repede meciurile, respectati regulamentul. League Of Clans se va organiza in fiecare sambata, pe etape, ora: 13:00. Astapt clanurile sa se inscrie ca sa pot face un clasament si etapele. Mai jos este modelul de inscriere. Model de inscriere: Nick: Nume clan si TAG: Functie in clan: Oraganizatori: Alte detalii: Edited May 13, 2017 by Claudius Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasile Mihai Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 (edited) Nick:Alecs.[]Nume clan si TAG B.U.G Mafia [bUG]Functie in clan:SubliderOraganizatori:Alecs.[], Sebi, Bloodz, B0urne si Reddx.Alte detalii:Succes. Edited February 16, 2017 by Mihai Vasile Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheNiGGlet Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Nick: Miihai Nume clan si TAG: Red Family, [R] Functie in clan: sublider Oraganizatori: RicKyy, Miihai, Shine., LeBroff si Dragos. Alte detalii: Succes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobee Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Nick: QuiMBy Nume clan si TAG: ThisMeans Revolution. TAG: .wk Functie in clan: Co-Lider Oraganizatori: QuiMBy. Alte detalii: Multumesc pentru timpul alocat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagwell Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Nick: .KaKy. Nume clan si TAG: Cross Family tag .Cross] Functie in clan: Lider Oraganizatori: .KaKy. Coryna Nita Alte detalii: Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebelul. Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 (edited) Nick: Ste.Rbl Nume clan si TAG: Rawl tag .R4w] Functie in clan: Rank 6 Oraganizatori: Ste.Rbl Alte detalii: -.- Edited February 16, 2017 by stefan RBL Link to comment Share on other sites More sharing options...
.R3APPER. Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 (edited) Nick: .R3APPER Nume clan si TAG: Atenție Intră Regele - [AIR]. Functie in clan: Detin Rank 6 în acest clan. Oraganizatori: .R3APPER , JokerXL , GHIBSON și iBuLL. Alte detalii: Acest clan datează din data de 28.12.2014 și este creat de AtreeT. Este un clan destul de vechi, și destul de conoscut. El are niște membri foarte buni, care au cei 7 ani de acasă. Vreau sa înscriu acest clan minunat în competiție deoarece am încredere în " membri mei " și sunt sigur că o să realizăm ceva în aceasta competiție. Edited February 16, 2017 by .R3APPER. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rutare1 Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Nick: Rutare Nume clan si TAG: Angels Legion - [AL] Functie in clan: SubLider Oraganizatori: Rutare , Relaxo , Freezy Alte detalii: Mulumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MSX18 Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Nick: MSX18. Nume clan si TAG: URS / .PUiDEURS Functie in clan: rank 6. Oraganizatori: co-lideri / lideri. Alte detalii: nu am. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helen Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Nick: Helen Nume clan si TAG: Alliance / [A] Functie in clan: rank 6 Oraganizatori: lider / co-lideri Alte detalii: ms Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Flaviu Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Nick: .Flaviu Nume clan si TAG: Saints. (St.) Functie in clan: Rank 6. Oraganizatori: Claudiu[], Miichael si .Flaviu Alte detalii: Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexThe SeAl Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Nick: .Adelina Nume clan si TAG: SPARTANII, (.SPARTANU) Functie in clan: Rank 6. Oraganizatori: .Adelina, xNeacsu[] Alte detalii: Succes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AntonioOprra Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 (edited) Nick:Zorro.. Nume clan si TAG:West Gangsters impreuna cu tagul '.wG'. Functie in clan:Lider. Oraganizatori:Eu cu Skandal. Alte detalii:Iti multumesc mult, bafta in tot ce faci ! Edited February 17, 2017 by Zorro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovren Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Nick: Joseph Nume clan si TAG: Zackone Family - > .Zackone Functie in clan: rank 6 Oraganizatori: Joseph, CosminX. Alte detalii: Dau bine's. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnTToNNNio Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Nick:Squash Nume clan si TAG:Elite Family -> [Ef] Functie in clan:Rank 6. Oraganizatori:Squash si Sh0TT. Alte detalii:Multumim si mult succes. Nick:Squash Nume clan si TAG:Elite Family -> [Ef] Functie in clan:Rank 6. Oraganizatori:Squash si Sh0TT. Alte detalii:Multumim si mult succes. Nu participam, scuze de deranj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZLATE Official Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Nick: Sh0TT Nume clan si TAG: EliTe Family [Ef] Functie in clan: Lider. Oraganizatori: Sh0TT , Squash, AllexC. Alte detalii: Nu am. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai94 Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Nick: Mihai94 Nume clan si TAG: You.LegenD [Yo] Functie in clan: Lider. Oraganizatori: Mihai94, ZuZu, DRAGO$$. Alte detalii: Multumim si mult succes.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin[] Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Nick: Constantin23 Nume clan si TAG: United Family Functie in clan: Lider. Oraganizatori: Constantin23, Nimphetamine. Alte detalii: Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad.Costin. Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Nick:Vlad.Costin Nume clan si TAG:Sefii Sef. Functie in clan:Lider Oraganizatori:Vlad.Costin Alte detalii:Nu am Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claudius Posted February 17, 2017 Author Share Posted February 17, 2017 (edited) Clanurile care vor participa la League Of Clans sunt: [A]lliance Saints .PUiDEURS United Family Red Family Cross Family SPARTANII Elite Family Zackone Family Atentie Intra Regele Angels Legion West Gangster B.U.G Mafia ThisMeans Revolution Sefii Rawl Prima runda: A doua runda: A treia runda: A patra runda: A cincea runda: Clanul Cross Family a fost inlocuit cu FC Steaua Bucuresti, deoarece clanul Cross Family a renuntat. A sasea runda: Clanul Red Family a fost inlocuit cu clanul KOV Family, deoarece clanul Red Family a renuntat. Clanul Rawl a fost inlocuit cu clanul You Legend, deoarece clanul Rawl era inactiv si nu se implica. A saptea runda: A opta runda: A noua runda: A zecea runda: A unsprezecea runda: A douasprezecea runda: Edited April 8, 2017 by Claudius 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 Nick: Lukas. Nume clan si TAG: ''FC Steaua'', ''(FCSB)''. Functie in clan: Co-lider. Oraganizatori: Luffy, Lukas., PetroGeo, Rengar0. Alte detalii: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts